Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a régi nagy szerelmetek felbukkanna, akivel egykor nem tudtatok kapcsolatot folytatni, esetleg egyetlen egy éjszaka erejéig, úgy hogy párkapcsolatban-házasságban vagytok, lefeküdnétek?
Annyit szenvedtünk.
Sok idő telt el azóta. 6 év.
Azóta én is megházasodtam és született egy gyermekem, viszont újból felébredt bennem az a tűz, amit egykor is éreztem iránta.
Szeretem a férjem, de ő is fontos és régen annyi minden az utunkban volt.
Találkoztunk, elmondta mennyire hiányoztam neki, és azt kérte, legalább ha egyszer is, de legyünk együtt.
Nekem ez olyan nehéz. Anya vagyok és feleség, szeretem és fontosak nekem mindketten, de olyan jó lenne...
Hasonló helyzetben volt már valaki !?
Mit tegyek ?
Azt tudom mi a helyes, de annyira jó lenne.
Szia!
Mi 7 éve szenvedünk
Régen kavartunk 2 évig,de szex sosem volt, inkabb csak elveztuk egymas tarsasagat.
Aztan meguntam hogy masodik vagyok, ugyanis parja volt.
Ossze is vesztunk, vege is lett mindennek.
5,5 ev utan ujra talalkoztunk,hat azt hittem hatast dobok, a szivem ezerrel vert, gyomoridegem is lett.
Meg mindig imadom.
En sajnos ferjnel vagyok.. De.. Egyik este leultunk meginni egy italt, es szex lett a vege, azota mar parszor talalkoztunk es nem szeretnem, ha abba maradna
:(
Rettenetes dolog ez a szerelem, ha ennyire kinlodik ket ember.
En a helyedben csak azert nem tennem meg, mert szenvedni fogsz, de piszkolsul.
áhh, értem a kérdést, én is fantáziáltam már így. Első komoly kapcsolat, első szerelem, de fiatalok voltunk és nem történt semmi és egy csomó minden közbe jött, távkapcsolat majd szakítottunk. Amikor megoldódott volna minden, a lány már nem tudott tovább várni és egyik osztálytársa udvarlására beadta a derekát. Még mindig engem szeretett, de tudta, hogy nincs jövő, ezért tovább akart lépni.
Sokat fantáziáltam, hogy milyen lenne ha csak egy éjszakára...
de szerintem nem lenne jó. Ez ilyen plátói szerelem, inkább az érzésbe, mint a másikba vagy szerelmes és habár fejben milyen szuperül hangzik, élőben biztos csalódás lenne a fantáziához képest.
11-es: Minek mentél férjhez, ha maradt egy ilyen ügyed?
A férjednek is elmondanád és engednéd ezt, ha hasonlóan lenne egy volt szerelme?
Ha nem, akkor te miért engeded meg magadnak? Miért vagy önző?
15-ös vagyok.
Ha meg ennyire vonzódtok még mindig egymáshoz, akkor miért nem váltok el?
Ne fogd légyszíves a gyerekre. Ha ott vagytok egymásnak és már szeretkeztetek is , akkor mi állít meg titeket? Végre összejöhetsz a volt szerelmeddel.. lehangolóan írtad, hogy férjnél vagy, meg gyereked van.. itt az esély. Lépjétek meg!
#11 vagyok.
Tudta a férjem mikor összejottunk hogy van nekem a masik ferfi, vagyis, hogy szerettem, kavartunk, de ugy jottunk ossze, hogy elengedjuk a multat. Latszolag en el is engedtem, mert szuletett egy kisbabank 2 ev mulva, de valahol mindig motoszkalt bennem az erzes a masik ember fele.
Nem hittem, hogy ujra talalkozhatunk mert elhagyta a varost, ugy voltam, hogy nem is erdekelt, neha jutott eszembe csak.
Aztan felmentunk setalni csaladostol, es beultunk egy etterembe, ahol o is ott volt, vegig engem nezett, allandoan, lattam rajta hogy legszivesebben odajott volna hozzam.
Aztan mikor egyedul voltam leszolitott azonnal, probaltam rideg lenni de nem vette a lapot.
Azota keres, es tudom hogy szemetlada vagyok, de annyi mindenen keresztul mentunk ezido alatt, hogy nem tudok ellenalni neki, a hazassagom nyilvan nem tokeletes, egyenlore a megturjuk egymast kategoria van, nyilvan a szeretommel semmi sem lesz, ossze sem jonnek vele. Jelenleg csak elvezem, hogy most o teper ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!