Éjszaka fél egykor arra ébredt az anyukám, hogy zene szót hall. Mi lehetett az? Apukám tavaly áprilisban halt meg, és arra gondoltunk, hogy ő volt az, mert nagyon szerette a zenét.
1, nem lehet h valakinek a telója szólalt meg?
2, nem lehet h kint állt egy kocsi és azt hallottátok?
3, Milyen zene ment?
4, Én is szoktam zenét hallni szombatonként (200 méterre van egy szórakozóhely)
5, Nem lehet h csak a ház recsegett dallamosan?
1. Jöhetett kintről is a hang
2. Jöhetett a hang akár egy hangos autóból is
3. Az is lehetett, hogy az áram szarakodik, és bekapcsolt a lejátszó
4. Lehet hogy valakinek a mobilja szólalt meg vagy sms
5. Az is lehet, hogy csak álmodta, képzelte az egészet
A legnagyobb valószínűséggel álmodta a zenét és mikor felébredt, még utána is hallotta. Nekem is volt már hasonló. Sőt, olyan is, hogy fogtam egy könyvet álmomban, felébredtem és úgy éreztem, még mindig ott van a kezemben.
Az ébrenlét határán megesik az ilyesmi.
De nem zárom ki a ti elképzeléseteket sem. Végül is ha a halál után valamilyen formában az energiánk tovább létezik, elképzelhető, hogy néha az élők érzékelik is ezeket az energiákat.
nekem nagypapám halt meg 2010.10.10-én és eléggé furcs avolt az egész mert előző nap egy pizsi buliban voltam és a lányok szellemet akartak idézni és a tatám másnap meghalt utána a haverokkal bandáztunk a játszón és másnap az egyik lány mamája meghalt. kb egy fél hónappal ezelőtt olyan négyóra körül hajnalban apukám azt halotta hogy lent megy a tv pedig mindenki aludt. még novemberben egyszer egyedül voltam itthon ment a gép meg a tv lent van a tévé fent a gép és egyszer csak a gép elkezdte lejátszani azt az idegölő hangot ami a horror filmek ben szokott lenni pedig semmi olyan nem volt megnyitva. aztán most egy kéthete minden hajnalban felébredek 2 óra 30 perc körül.
eléggé furcsának tartom ha más nem is de az utolsó szerintem eléggé paranormális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!