Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már olyan hogy egész éjszaka szexeltetek?
Figyelt kérdés
Mi mostanába nagyon tulzásba visszük reggelente nagyon ki vagyok merülve2018. aug. 27. 15:22
1/11 anonim válasza:
Mondjuk egy éjféltől hajnali 3-ig, 4-ig tartó session nálunk átlagosnak számít. Azért az egész éjszaka kicsit durva lenne.
2/11 anonim válasza:
Igen, 17 éves koromban egy nyári éjszakán volt egy ilyen az akkori barátnőmmel, 5-ször mentem el...
24F
4/11 anonim válasza:
Volt. Többször is. Nyaraláson, vagy ha másnap nem kell menni sehova és ki tudjuk pihenni akkor rendszrint hajnal 3-4 ig nyomjuk kisebb fél órás pihenésekkel. Ilyenkor kell egy teljes nap a regenerálódáshoz.
5/11 anonim válasza:
Egész éjszaka nem ,de hosszú szeretkezések voltak,olyan is volt ,hogy azért hagytuk csak abban,mert a barátom már kimerült,nem állt fel neki.:)
7/11 anonim válasza:
Leghosszabb este 11-től hajnal 5-ig volt. De nálam 2-3 órás az átlagosnak számít 35F
8/11 Alex Fly válasza:
Kb. este kilebctől másnap délután háromig... Persze kisebb-nagyobb (max fél órás) megszakításokkal. Kénytelenek voltunk abbahagyni, mert jöttek hozzánk.
9/11 anonim válasza:
Ti mégis hol találtok erre pasikat?? :(
Egy férfi, aki egész éjszaka kényeztet és bírja órákig? Ha valóban igaz, amit írtatok, akkor ez megdöbbentő.
10/11 Alex Fly válasza:
@9: Megdöbbentő? Az igaz, hogy amit leírtam az egyszeri eset volt. De ha a nejemhez nyúlok, akkor minimum 2-3 órát rászánok arra, hogy minél jobban érezze magát...
Vagy ez másnál nem természetes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!