Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Szingli vagyok lassan már 2 éve. Úgy érzem jó a szabdsag. Nem vágyom partnerre, társra. Visz8nt iszonyúan kezd hiányozni a szex. Az oralrol Nem is beszélve. Nem kapni hanem adni szeretném. A gondolatától is bizsergek. Sokszor annyira beleményedek a gondolataimba, hogy nyalom a szám szélét. Mikor megzavar vmi hang akkor kizökkenek es korulnezek magam korul vajon latta e valaki. Viros leszek mint a pipacs. Érzem. Van erre megoldás? Olyat ne is ajánljátok hogy dildot meg banánt vagy uborkát szopogassak mert az nem opció nálam. Válaszokat köszi!
28N
2018. szept. 23. 10:42
1/9 A kérdező kommentje:
Kimaradt hogy melóhelyen is van hogy nyalom a szám szélét.:)
2018. szept. 23. 10:44
2/9 anonim válasza:
Akkor erre csak egy pasi a megoldás, nem kell azonnal a társat látni benne,csak szimplán alkalmanként kielégíti a szexuális vágyaidat és tovább áll.
3/9 A kérdező kommentje:
De nekem az nem megy! Csak párkapcsolatban.
2018. szept. 23. 11:03
4/9 anonim válasza:
#3 Privátáradat indul. Keress valami távkapcsolatot. Ott marad a szabadság, de mellette szophatsz is. A privátozókra meg ne válaszolj mert nem fognak leszállni rólad! 20/L
6/9 A kérdező kommentje:
Nem szokásom privikre valaszolni
2018. szept. 23. 12:47
7/9 anonim válasza:
Irj privit, engem szopogathatsz 32f
8/9 anonim válasza:
Nyalom a szám szélét....pfff szánalmas,ribi!!
9/9 A kérdező kommentje:
8-as miért vagyok ribi? Fejtsd már ki légyszíves!
2018. szept. 23. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!