Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért izgathat fel valakit (női oldalról) a sugar daddy kapcsolat?
# 9
Nem volt aranyeletem kiskoromban es semmi sem hullott az ölembe, tévesen ítélsz. Agresszív apukám volt és gyerekként is molesztaltak. Hűha milyen fényes.:) Képzeld, most lett jobb életem, hogy önálló lettem. Nem tudom honnan ered belőled ez a hímsoviniszta hozzáállás, de ne itt vezesd le.
Miért vagy vele egyutt?
Őszintén?
Mert nincs családom,és ő biztonságot nyújt nekem.
És most nem feltétlen az anyagiakra gondolok.
Inkább arra,hogy tudom bármi is van ő mellettem áll.
De persze van ilyen kapcsolatnak árnyoldala is.
Érdekes, hogy itt minden lányt molesztáltak és megerőszakoltak...
Neked nem kéne itt levezetned a dolgaid és a fogalmazásom nem rólad szólt. Azt se tudtam, hogy lány vagy. Baromira nem volt lényeges egy általános jelenségről volt szó. Az a legjobb, hogy azt mondja valaki, hogy a fiúk alapvetően erősebbek. Arra egyből jön, hogy soviniszta!!!! Nem, ez egy tény, aki pedig így reagál rá, az már élből megbukott mint hiteles vélemény.
Mellesleg előbb tisztába kéne lenni a hímsovinizmus fogalmával. A sovinizmus alapvetően szélsőséges egy adott csoportot, nációt elfogultan éljenző és más csoportokat lenéző ideológia. Alapvetően ebből jött a nácizmus. A hím-soviniszta pedig, aki ugye a férfiakat magasztalja az egekbe a nőkkel szemben, a nőket alacsonyabb értékűnek tartja és jogaikat ellenzi. Olvasd akkor el amit írtam és mutass rá, hogy ebből hol volt benne bármi is!
Gondolkozni kéne, nem hisztizni
"Érdekes, hogy itt minden lányt molesztáltak és megerőszakoltak..."
Érdekes hozzáállás. Ehhez őszintén nem is tudok mit írni...
64% az ilyenek mint te, gondolom a hivatalos statisztikákat sem hiszik el arról, hány nőt molesztáltak már, hányat gyerekkorában, hányat kapcsolatban. Hány nőt öl meg a partnere évente......Az ilyenekre befogjátok a fületeket és azt hajtogatjátok, hogy a magyarok nem, ilyet nem,biztos a kisebbségiek stb.holott meg de. Engem is molesztáltak a családon belül, a szép magyar családomon belül.
Az meg bullshit, hogy a férfiak erősebbek. Fizikailag, testalkatilag igen, de egyébként....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!