Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőt szeretnék, de mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőt szeretnék, de mindig csak a szexre tudok gondolni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok eddig csak 1x szexeltem, csak egy egyszeri alkalom volt. Most próbálkozom egy másik lánynál, remélem találkozunk.

De én igazából barátnőt szeretnék. Akit szerethetek, meg akivel lehet közös programunk.

Tehát mindent szeretnék, de leginkább egy barátnőt de nagyon nehéz lányt találni, sajnos :(

2018. szept. 20. 07:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Ok, de mi a kérdés? Hogy mit csinálj? Szerezz csajt!
2018. szept. 20. 07:37
 2/10 A kérdező kommentje:

Barátnőt vagy szexpartnert?

Mindkettőt szeretném...

2018. szept. 20. 07:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát keress :D
2018. szept. 20. 07:40
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Idealis esetben a baratnod a szexpartnered, nemdebar? Legjobb ha egybol osszekoltoztok es akkor van egy szex- es hazirabszolgad: mos, foz, takarit, cumizik.
2018. szept. 20. 07:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Jó de én nem ilyen kapcsolatot szeretnék. Szerintem nem szexel kell kezdeni egy normális kapcsolatot. Meg én egy rendes lányt szeretnék barátnőnek.
2018. szept. 20. 07:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Hajrá

Amugy mef terészetes h a szexen jár az agyad

De nen csak szexből áll az élet

Nőlj fel

2018. szept. 20. 08:13
 7/10 anonim ***** válasza:
A kérdező egy átlagos érzelmeskedő szerencsétlen, akit bepaliztak a hollywoodi filmek, disney mesék és esélyesen a felnevelésében több nő volt jelen, mint férfi. De közben ott van mélyen benne az igazi (jó) férfi énje is, amelyik dugni akar, de közben olyan idióta világképe van ("Szerintem nem szexel kell kezdeni egy normális kapcsolatot."), hogy ez csak akadályozza a sikerben.
2018. szept. 20. 08:35
 8/10 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Szerintem sokkal jobb lehet olyannal szexelni akit szeretek. Sokkal izgatóbb:)

Meg szerinten a legtöbb értelmes lány nem fog egyből szexelni egy párkapcsolatban.

De lehet hogy rosszul gondolom...

2018. szept. 20. 08:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy #7-nek igaza van még ha nem is gondolta komolyan ez az igazság mivel én is ilyen vagyok...
2018. szept. 20. 08:55
 10/10 anonim ***** válasza:

ez a baj a fiatalsággal, hogy mindent akarnak, most rögtön, mindegy ki, csak legyen, és szexeljen veled. De ez a hozzáállás elijeszti a csajokat és ha azt látja egy lány, hogy neked bárki jó, aki szép, akkor biztosan nem fog nyitni feléd.

Hogy mit tehetsz? Udvarolsz, de csak egy lánynak, aki neked nagyon tetszik. És halál türelmes vagy. Idő kell a lánynak, és ha adsz neki időt, akkor látni fogja, hogy komolyak a szándékaid.

2018. szept. 20. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!