Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha már csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha már csak arra tudok gondolni hogy mennyire szeretnék egy barátnőt?

Figyelt kérdés
Nemrég egy lány játszott velem,teljesen összetört(előtte több csalódás is volt,azt hittem hogy vele megtörik a jég,de csak szórakozott,hónapokig hitegetett).Az önbizalmam eléggé leépítette.Na most az a helyzet hogy néha szorongok,nagyon hullámzik a hangulatom,ilyen depresszió féle van kialakulóban.Ha pl megnézek egy vígjátékot(!) és szerepel benne egy jó csaj már teljesen összezuhanok hogy nekem miért nincs ilyen barátnőm.Semmi nem érdekel,csak az hogy végre megtörjön a jég,és suliban is eléggé sz**ul állok(több tantárgyból bukok).Tudom hogy "majd jön valaki",de ezt már 3 éve mondják és egy csókon kívül(még tavaly volt egy másik lánnyal)és azon kívül hogy szórakoztak velem(ez ugye pár hónapja) nem volt semmi.Keressek egy dokit?Nem találom magam és nem bírom már.

2017. jan. 2. 22:12
 1/6 A kérdező kommentje:
16/f
2017. jan. 2. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell amiatt depizned mert nincs barátnőd. Kit érdekel? Szerintem nem kell elsietni akár 16 vagy akár 18. Nem kell amiatt szerezni egy barátnőt, mert még nem volt. Ez hülyeség. Tudom nekem nincs még ebben tapasztalatom, de akkor is, felesleges ezért rosszul erezned magad. A vígjátékok rész viszont vicces. Ments le egy képet egy jó nőről és állítsd be háttérnek. Azt akármikor tudod nézegetni, és akár elképzelhetetlen magadnak egy romantikus történetet Eminem összejössz a csajjal... XD
2017. jan. 2. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Leszek a baratnőd!
2017. jan. 2. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Maszturbálj
2017. jan. 3. 00:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Rendes srácnak tűnsz. Szerintem ne görcsölj így rá a dolgokra! Ne is figyelj rá, hogy nincs senkid! Amikor nem számítassz rá akkor fog megtörtènni a " csoda" :D

Fel a fejjel! :)

15/L

2017. jan. 3. 03:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Haver, 16 vagy. :D

Azért eléggé kemény, hogy egy nagyon durva betegséget, mint a depresszió, azonosítasz magadon. Ha depressziós lennél, már rég a pszichiátrián feküdnél.

Te DEPIS vagy maximum. Az a kiskölykök szomorkodására a szleng.

2017. jan. 3. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!