Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális, ha bizsereg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha bizsereg a péniszem és csak a szexre tudok gondolni, ha 24 óránál tovább nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés
Sóvárgok a nők után, szeretném érezni őket,valakibe bele élvezni, és érzem, hogy mivel több mint 24 órája nem élveztem el, sok spermám is van... Ez beteges? 26/F
2018. szept. 6. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem beteges, nekem bejön az ilyen pasi.
2018. szept. 6. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem beteges. Mindenkinek más a libidója, amúgy orvosok szerint sem az.

Én sem akarnék vele foglalkozni, de egyszerűen pár óra után akaratlanul is rám jön az érzés és begerjedek. Bár én most nem vágyom nőre. Az önkielégítést meg könnyebb is kivitelezni, szóval annyira nem is gáz, hogy ez a helyzet. persze ez az oldal nem erről szól, de néha látok dolgokat amiről eszembe jut valami, vagy kérdeznek és közben van ez. Nyilván nem magától az oldaltól jön rám, hanem a feljövő emlékek miatt, de akkor sem szerencsés így ezt az oldalt pörgetni.

2018. szept. 6. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Az ún. libidó nevű betegség tünete. Állítólag ki lehet gyógyulni belőle, olyan átlag 70-75 éves korra.
2018. szept. 6. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:

40-50 éves koromig csak a nőre, szexre tudtam gondolni állandóan! Ma már előfordul hogy a munkára is gondolok!

Nem kóros!

2018. szept. 6. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem beteges.

Semmi gáz nincs benne. Lányok is éreznek ilyet.

2018. szept. 7. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!