Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyem sincs barátnőt találni, ha nem szeretek nyalni csak ujjazni?
Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 17:07
1/16 anonim válasza:
Keress olyat aki nincs oda a nyalásért. De he ennyire magátólértetődő dolgot is mástól kell kérdezni, inkább agysejteket növessz előbb, és csak utána kezdj csajozni.
2/16 anonim válasza:
Én nem szeretem az orált se adni, se kapni.
N
5/16 anonim válasza:
Én szopni szeretek, de nem annyira szeretem, ha kinyalnak, ritkán jut eszembe.
6/16 anonim válasza:
Ha rendesen tudsz dugni akkor úgysem a nyalás nekik a lényeg
7/16 anonim válasza:
Az első barátnőm se adni, se kapni nem szerette az orált, de adni határozottan jobban szerette. Az ujjazás viszont imádta, legalábbis az enyémet, azért élt, halt. Tehát van esélyed.
8/16 anonim válasza:
én nem bánnám, legalább nem kéne, hogy leszopjalak.:D 20/N
9/16 anonim válasza:
Sok lány nő nem szereti kapni.
Adni annál jobban.
Van eselyed.
Olyan partner kell aki nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!