23 éves lány vagyok Debreceni barátnőt keresek. Lehetséges? Jó felfogású vidám lány szeretnék barátkozni ökörködni, meg beszélni a dolgokat) tényleg egy jó barátnőre vágyok. Szeretek:mozi, sétálni, vásárolgatni néha beülni valahová beszélgetni
Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 15:07
1/6 anonim válasza:
Nem itt, kedvesem. Így sosem fogsz találni.
2/6 anonim válasza:
Ezt mind talán én is meg tudom neked adni. De nekem nem az van a nadrágomban, mint a lányoknak.
5/6 anonim válasza:
Írok Neked privátba! A többiek meg kopjanak le, ha NEM tudnak értelmesen, hasznosan válaszolni!!
6/6 anonim válasza:
szia! Én is ugyan ebben a cipőben járok! :) Dumcsizzunk ha gondolod! 25/L Debreceni vagyok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!