Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok/nők mennyire tudják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok/nők mennyire tudják elfogadni, ha az új párjuknak kisebb van, mint az előzőnek?

Figyelt kérdés
Esetemben ha a párjának volt mondjuk 18/5, mit kezdjek az én 14/4-emmel? :D
2018. szept. 19. 19:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
17%

A második pasimnak 19 centi volt és vastag. Sokszor fájt és sok póz kellemetlen volt, pedig szerintem nem vagyok túl szűk+állandóan síkosítóval kellett bíbelődni, mert nem lettem annyira nedves, hogy simán becsússzon. A mélytorokról és amikor erőszakkal dugta a számat, ne is beszéljünk. Folyt a könnyem tőle.

A következőnek 15-16 centi körüli volt és tökéletesen megfelelt, orál közben se akartam leokádni.

Nem mondom, hogy pl. 12 centi olyan jó lehet, az tényleg okozhat problémát, ha valakinek akkora. De szerintem még azt is lehet kompenzálni éa biztos vannak nők, akiknek megfelel.

Egyébként a nő anatómiai adottságaitól függ, de 14-15 centi felett már szerintem felesleges a túlzott aggodalom.

2018. szept. 19. 21:46
 22/26 anonim ***** válasza:
7%
A 12cm már nem okozhat, hanem okoz is problémát a többségnél biztos.. A másik, mellé a ropi vékonyság is, ami így együtt szakító kategória és nem kell a hitegető duma. A kompenzálósdit meg előbb minden nő megunja..
2018. szept. 19. 21:57
 23/26 anonim ***** válasza:
67%
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen idióta, de nekem még sosem jutott eszembe, hogy lemérjem vagy megkérdezzem a párom méretét, hogy centiben tizedesjegyig számontartsam. Sok partnerem, így sok összehasonlítási alapon sincs. De volt kisebbel és nagyobbal is dolgom. A magam nevében annyit nyilatkozhatok, hogy a nagyobb pénisz elég fájdalmas tud lenni. Látványra nagyon szexi, nagyon izgató, de ennyi. Nagyon sok előjáték kell hozzá, hogy a hüvely kellően kitáguljon minden irányban, ne fájjon a dolog, de még akkor is hagyhat maga után fájdalmat, kidörzsölést. A kötelező előjáték miatt a spontán szex (gyors menet itt-ott valami izgalmas helyen) nálunk teljesen kizárt volt, és nem azért, mert ne izgatott volna a dolog, egyszerűen csak előjáték nélkül nem fért be. Ha minden jól ment, megvolt a kellő izgalom, hangulat, nedvesedés, előjáték, stb. akkor tudott nagyon jó lenni a szex, de a hosszú "előkészület" gondolata már előre elvette a kedvemet sokszor a szextől. A kisebb pénisz látványra kevésbé izgató, de kárpótol az, hogy nem kell egy fél órát, órát bemelegíteni a szex előtt, nem kell óvatoskodni, állandóan attól félni, hogy be ne tegye tövig, mert különben kicsordul a könnyem a fájdalomtól. Nyilván, ha nagyon kicsi a pénisz, az nem jó, de ez egy emberi adottság, ha nagyon szeretem magát a férfit, elfogadom őt olyannak, amilyen. A kisebb pénisszel még inkább meg tudok barátkozni, mint a kifejezetten naggyal.
2018. szept. 19. 22:39
 24/26 anonim ***** válasza:
Még annyival kiegészíteném, hogy tisztán hüvelyi úton még sosem volt orgazmusom, pedig nincs gond az "orgazmuskészségemmel". A csiklóizgatástól tudok csúcsra jutni, bármilyen formában is kerül izgatásra a csikló (nyelv, kéz, pénisz odadörzsölése, stb.), szóval ebből a szempontból a méret nem igazán szempont.
2018. szept. 19. 22:44
 25/26 anonim ***** válasza:
Minden azon múlik mennyire tudod használni mind 2 mérettel lehet jó és eossz is a szex
2018. szept. 20. 07:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Az én páromnak is 18 centi körül lehet,de jobban örülnék a 14nek.

Előzö páromnak kb akkora volt,sokkal élvezetesebb nekem.

Akár az oral,akár maga a szex.

Persze nem méret alapján választunk párt,de sok esetben a "kissebb" jobb.

De nyilván akad olyan is aki a nagyot szereti.

2018. szept. 20. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!