Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg van olyan, akinek a kisebb méretű szerszám is kielégítő?
Mi az, hogy kisebb?
Nekem a 15-16 cm pont elég, de mehetünk ez alá is. Eddig 18-20 cm volt azoknak a pasiknak, akikkel lefeküdtem és a méhszájamat kiütötték.
Nem értem, miért hiszitek azt, hogy annál jobb, minél hosszabb? Akkor már a vastagság jobban számít.
Tény és való, hogy jó, ha érezzük, hogy van bent valami. Nem hazudok, igenis jó érzés, ha teljesen kitöltenek és még az is, ha kissé fáj. Azt is szeretem, ha még másnap is érzem, hogy jól megdugtak.
De ez nem azt jelenti, hogy nekünk 25 centis kell :D mert az meg már nagy. Ezeket jóvalbkisebbel is meg lehet oldani. Szóval ha neked nem annyi, akkor örülj neki, mert keményen megdughatod a nődet, anélkül, hogy méhszájsebe lenne.
Persze vannak olyan nők, akiknek más a jó. De sokaknak nem olyan fontos a nagy méret, hidd el. :)
Meg a technika a lényeg.
Hát, köszönöm!
Különösen az 1-nek a kimerítő és őszinte választ. Remélem, hogy nem pasi vagy valójában. :D
Hat ne ismerkedni akarj itt es akkor nem gaz...
Amugy tenyleg nem szamit. A g pont 3-5cm melyen van ... A csiklo meg kint. Ezek utan minek farok ? :-D
Eleg a partner ujja is.
Persze kellemes h bent van es feszesen erzem magamban a pasit. De az inkabb a vastagsag es nem a hossz. A hossz max arra jo h fajjon a nonek ha a pasi agyatlan...
Kedves Kérdező! #1 vagyok. Nem is tudom hanyadik vagy már, aki arra gyanakodott, hogy valójában férfi vagyok. :D
Nő vagyok, higgy nekem, bár tény, hogy nem tudom bizonyítani :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!