Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok/nők mennyire tudják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok/nők mennyire tudják elfogadni, ha az új párjuknak kisebb van, mint az előzőnek?

Figyelt kérdés
Esetemben ha a párjának volt mondjuk 18/5, mit kezdjek az én 14/4-emmel? :D
2018. szept. 19. 19:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
49%

Ha van ujjad, és fürge nyelved, imádni fogják a csajok a cerkádat is! A legtöbbet irritálja a nagy durva ácsceruza!

De mi itt mind tudjuk hogy ez itt csak a reklám helye! :-)

2018. szept. 19. 19:34
 2/26 A kérdező kommentje:
Fúúú...akkor ebből sem lesz happy end story! :D
2018. szept. 19. 19:35
 3/26 anonim ***** válasza:
90%

Nekem a kisebb az megváltás volt

Még örültem is neki

2018. szept. 19. 19:36
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
A nagy farkú expárom váltottam le egy kisebbre, mert fájt vele a szex. Úgyhogy én örültem ennek a változásnak.
2018. szept. 19. 19:37
 5/26 A kérdező kommentje:
Hát, ha ténylegesen lányok vagytok, és igazat írtok, akkor talán lehet remény. Köszi!
2018. szept. 19. 19:38
 6/26 anonim ***** válasza:
77%
Csak óvatosan kérdező! Nem biztos, hogy tényleg lányok, csak unatkozó pasik. Ezzel nem a reményt akarom lerombolni, csak jó, ha tudod.
2018. szept. 19. 19:43
 7/26 anonim ***** válasza:
88%

Igazából ha farok méricskélés a téma abban pont a fiúk a verhetetlenek! Mert ti kezdtétek építeni a mítoszt... és én meg pont a nagy falloszt éltető "női kommenteknél" gyanakszok sokszor arra, hogy férfi az író (meleg), ugyanis a meleg pasik sokkal kritikusabbak a pénisz méretére és alakjára mint a nők. Úgyhogy amikor itt nyígnak, hogy csak 18 cm-től számít egy bré... akkor nehezen hiszem el, hogy az illető annyira tág barlanggal lett megáldva, hogy csak azt képes érezni. A legtöbb nő 18 cm-nél azért felszisszen.

Nekem meg kimondottan hátrány, mert döngetni és tövigcsapni a lompost csak kisebb méretű szerszámmal élvezhető.

2018. szept. 19. 19:52
 8/26 anonim ***** válasza:
87%

Kedves Kérdező! Ne legyen önbizalom-hiányod emiatt. Hidd el, hogy amennyiben normális, kedves, aranyos a lány, neki nem ez fog számítani! Mellesleg az én eddigi párjaimnak a Tiédtől is kisebb volt a szerszámuk és köszönöm szépen, tök jó volt velük az ágyban is.

36N

2018. szept. 19. 19:53
 9/26 anonim ***** válasza:
70%

Miért ennyire fontos ez a farok téma? Nap mint nap ugyan azok az unalmas kérdések csak másképpen fogalmazva.

Engem nem érdekel hogy mekkora. Legyen ügyes, odaadó és ne legyen önző!

Páromnak sincs nagy, még sincs semmi baj vele. Néha még ő is fájdalmat tud okozni.

2018. szept. 19. 20:02
 10/26 anonim ***** válasza:
70%

Én még örültem is neki hogy kissebb

23/l

2018. szept. 19. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!