Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Attól tartok, hogy nem leszek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól tartok, hogy nem leszek vonzó, mert elhagyom magam. Depresszió és szex együtt, ti bevállalnátok?

Figyelt kérdés
Nem érdekel már, hogy mit eszek vagy mennyire egészéges vagy sportolok-e. Konkrétan alig bírok kimászni az ágyból annyira depressziós vagyok. Ettől fuggetlenul sokszor van kedvem szexelni, de azt is csak olyan passzívan. Volt már valaki hasonló helyzetben? Egyébként még egyenlore csinos vagyok, de attól tartok, hogy csúnya leszek.
2018. szept. 18. 19:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Az előzőt véletlenül küldtem el így.

7# Te kapsz valamilyen segitséget? Mert kicsit ijesztő, hogy évek óta tart. Miért nem múlik el?

2018. szept. 29. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!