Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik véleményére vagyok kiváncsi, hogyan tudnám semlegessé tenni?
Meg tudod nekem magyarázni, hogy mi a francért kell részletesen ecsetelni a kedves párodnak, hogy hogy ba**tak meg és hová élveztek rád/beléd?
Gondoltad, hogy ez neki jól esik, ettől kívánatos leszel? Több eszed is lehetett volna. Simán lehet, hogy megundorodott tőled emiatt és még csak nem is hibáztathatod érte.
Egy dolog, hogy van az embernek múltja, más dolog, hogy a szexuális dolgokat nem mindenki szereti megtudni részletesen.
Semlegessé ezt már aligha tudod tenni. Beszélj vele, hogy hogy látja ezt, mit érez, aztán majd döntötök a továbbiakról.
Jajj.. szexuálisan éretlen a pasid. De iszonyatosan.
Ülj le vele beszélgetni.. mond el, hogy ez természetes dolog. Vele is simán megteszed.. ez számodra az elfogadás jele / vagy téged izgat hogy oda élvez ezért kérd őt is.
Lényeg az elfogadás.. mármint neki kell téged elfogadnia.
Viszont ezt a nem tudom visszacsinálni dolgot nagyon gyorsan felejtsd el! Ugyanis nincs mit visszacsinálnod, nem tettél semmi rosszat. A pasid egyszerűen éretlen/borzasztóan rossz neveltetést kapott. Dolgozni kell rajta.. nehéz dió. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!