Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők és a dohányzás. Hölgyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és a dohányzás. Hölgyek véleményére lennék kíváncsi, számotokra elfogadható lenne ez a fétis?

Figyelt kérdés

Egészen fiatal korom óta roppant vonzónak és szexinek tartom ha egy dekoratív Nő cigarettázik. Minden apró mozzanata le tud nyűgözni. Ahogy egy Nő tartja a kezében a cigit, beleszív, aztán kifújja a füstöt. Szeretem a kifújt füst vagy a parázsló cigaretta illatát, de még a rúzsfoltot is a csikk végén. Ha az illető Hölgynek mindezek mellett még hosszú műkörmökkel is rendelkezik, teljesen elvarázsol. :)

Tudom, hogy nem olcsó mulatság manapság a dohányzás, de a cigit természetesen én szoktam venni a partneremnek.

Azt is tudom, hogy egészségtelen, káros, büdös, undorító szokás a legtöbbek szemében, de kérem, hogy ezeket a hozzászólásokat mellőzük most.

Érdekelne az ellenkező nem véleménye erről a fétisről, mennyire elfogadható mondjuk egy párkapcsolatban. Illetve kinek mi a véleménye arról, ha a dohányzás szerepet kap az együttlétek során is.

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2018. máj. 27. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha egy olyan nőről van szó, aki egyébként is rendszeresen dohányzik, rendben van, bár nem tudom, mit értesz az alatt, hogy "szerepet kap az együttlétek során".

Tudom, hogy írtad, hogy ezt mellőzzük, de nem bírom ki: ha a nő nem dohányozna egyébként, és csak miattad teszi, hogy tudsz együtt élni a tudattal, hogy 90%-al emeled a tüdőrák kialakulásának esélyét? Ha ő egyébként nem szeretne dohányozni, de ezzel kb. rákényszeríted, mert nyilván meg akar neked felelni.. ez nagyon nem lenne rendben. Főleg, hogy te veszed neki a cigit? Ebből az jön le, hogy ő amúgy nem szívna.

2018. máj. 27. 15:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Természetesen senkit nem kényszerítenék arra, hogy dohányozzon, rászoktatni sem szoktatnám rá. Ha le akarna szokni, azt sem gátolnám meg. Szerencsére van azért még manapság is néhány Hölgy, aki dohányzik, így a párválasztásnál nálam egyértelműen ez is fontos szempont. :)
2018. máj. 27. 15:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó, ebben az esetben teljesen rendben van. Szerintem is erotikus tud lenni a jelenet.
2018. máj. 27. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Nincs annál lehangolóbb, mint amikor egy csinos, dekoratív, ápolt nő szájában ott lóg a cigi, és olyan szaga van, mint egy hamutartónak.
2018. máj. 27. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Én meg a cigiző pasikért vagyok odáig. Nekem is ez a fétisem és én is szeretem, ha az együttlétek során szerepet játszik :)
2018. jún. 3. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:
2018. jún. 3. 13:44
 7/9 subeszti ***** válasza:
Én imádom de már nem számít elfogadottnak sajnos
2018. nov. 6. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:
21L vagyok (biszex) és ugyanígy vagyok vele. Iszonyat szexinek találom, ha egy férfi/nő, aki számomra alapból vonzó, még cigizik is. Nagyon erotikus tud lenni. Ezért még a büdöset is képes vagyok elviselni. (Én nem cigizhetek, nem bírom “sajnos”, pedig làtványra annyira jó:D)
2019. márc. 17. 19:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Elvi problémám nincs ezzel, nem tartom visszataszítónak a "fétist", de dohányoztam 5 éven át, nem szeretnék újból rászokni, így inkább néha-néha sem gyújtok rá.
2019. márc. 17. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!