Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan dohányzó hölgyek, akinek kimondottan tetszene, ha párjuknak a dohányzás lenne a fétise?
Egészen fiatal korom óta rajongok a dohányzó hölgyekért, rendkívül vonzónak és szexinek tartom, ha egy szép Nő cigarettázik. A többséggel ellentétben nálam kimondottan pozitívum, ha valaki cigizik. Számomra nem büdös vagy visszataszító, nagyon szeretem, ha mondjuk egy Nő az arcomba fújja a füstöt vagy esetleg füstös csókokkal halmoz el :)
Sajnos manapság nagyon elítéli a társadalom, ha valaki dohányzik, különösképpen ha azt egy Nő teszi. Büdös, káros, undorító és társai... Valóban nem egészséges, de sok más dolog van, ami jóval károsabb mint a cigaretta, csak nehezebb lenne mondjuk a különböző mesterséges adalékokat kivonni az élelmiszerekből. Egyszerűbb minden megbetegedést a dohányzásra fogni.
Vannak még olyan hölgyek, akik ilyen ellenszélben is kitartanak a cigaretta mellett és szenvedélyes dohányosok? Hogyan állnátok egy olyan férfihoz, aki imádná, hogy dohányoztok? Én személy szerint a cigarettát is meg szoktam venni a páromnak (már ha van), eszembe nem jutna valakit leszoktatni a dohányzásról.
Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy a már említett sablonos "a cigi undorító" szövegekkel ne vegyétek a fáradtságot válasz írására. A kérdés dohányzó hölgyekhez szól! Életkort is írjatok, ha kérhetem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!