Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányzó Hölgyek, mi a véleményetek arról, ha egy férfinak fétise a dohányzás?
Sokak számára érdekesnek tűnhet,de vannak férfiak, akik rajonganak a dohányzó Hölgyekért. Én is ezek táborát erősítem. Szerintem roppant szexi és vonzó tud lenni, ahogy egy Nő tartja a kezében a cigarettát, beleszív, aztán kifújja a füstöt. A szép körmök, rúzsos ajkak pedig csak fokozzák a látványt. :) Ha van párom, természetesen a cigit is én szoktam venni az imádott Nőnek. Ti mit gondoltok arról, ha ez tetszik egy férfinak? El tudnátok az ilyesfajta rajongást fogadni egy párkapcsolaban, esetleg szerepet is kaphatna a különböző erotikus játékok során?
Mindenki tisztában van vele, hogy a cigi rossz, büdös, undorító, ezért kérem a dohányzásellenes válaszolók mellőzzék a kérdést!
Én pl. úgy vagyok a cigivel, hogy hosszú ideje szívom alkalmanként, de nem váltam függővé. (Valószínűleg szerencsés alkat vagyok, aki nem hajlamos függésre.) A dohányzás számomra élvezeti forrás, nem szükséglet. Szeretek cigarettát szívni, de soha nem futva, munka közben, csakis úgy, ha megadhatom a módját.
Egyébként tényleg van is benne valami erotikus, szeretem az érzést, amikor az ajkaimhoz ér. Ha közben ez egy pasiból még rajongást vált ki, azzal miért lenne baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!