Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én gondolom azt, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom azt, hogy a világon a legkegyetlenebb igazságtalan dolog az, hogy a pasiknak különböző a péniszmérete?

Figyelt kérdés

Bár mondjuk nekem még sok veszítenivalóm sincs a vékony 15 centisemmel, mert emellett ronda, alacsony és sovány is vagyok, de tuti vannak olyan magasabb, jóképűbb, diplomás, sikeres gazdag pasik, akik a kisfarkuk tudatában inkább a háttérbe húzódnak amikor forróbbá válik a hangulat a céges bulin vagy egy házibuliban, miközben a kolléganők/női ismerősök is ráakaszkodnak és szerencsétlen nem tudja mi tévő legyen. Elvigye-e a csajokat az ágyba kockáztatva a leégést/megaláztatást vagy inkább tartsa meg a távolságot, ami szintén csak gyanakvást szül a csajok körében (biztos meleg vagy már akkor sejtik, hogy kicsi a "pöcörő").

Persze általában akinek jó adottságai vannak (magasság, testalkat, arc), annak a farkával sincs gond, de kivételek akadhatnak és az egyén szemével nézve ez elég komoly dolog, még ha a nagyfarkú pasik el se tudják képzelni milyen lehet leélni egy teljes életet egy olyan pénisszel, ami nem hozza a lázba a csajok drasztikusan túlnyomó többségét.

Mit gondoltok erről? Nemet és kort is írjatok.

2018. szept. 15. 19:33
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

a Nőknek se egyforma a hüvelyük

most ha minden csávónak 18-20 plusz centi hosszú meg 5 cm széles, vastag farka lenne

akkor én vonulhatnék be Apácának ugyanis nekem ez a méret annyira nagy hogy élvezet helyett kín lenne az aktus

a szexet meg élvezni kell nem kibirni

24N

2018. nov. 22. 07:07
 42/45 he84 ***** válasza:
Pontosan. A nagyokat én se bírom.
2018. nov. 22. 22:05
 43/45 anonim ***** válasza:
31%
he84-nak nincsen hüvelyi orgazmusa sosem, van akinek meg csak az megy. A nagyon kisfarkúak egyszerűen keressenek olyat mint he84. Rengeteg ilyen nő van, mondjuk ezek a nők azt hiszik általában minden nő ilyen mint ők, de nem, van akinek csak a hüvelyi működik, és ahhoz pedig szükséges a méret passzolása. De a rengeteg nő akiknek nem a hüvelyi működik, igazán leköthetnék az összes extrán kisméretű pasit. A kb átlagosak meg úgyis könnyen találnak magukhoz valót.
2019. aug. 6. 00:15
 44/45 anonim ***** válasza:
Szeretem a nagy hüvelyű nőket akikbe tövig lehet menni és a hegye 16-17-18 esetleg benyomva 19cm mélyen lehet érezni a hüvely végét.Annyira jó érzés.Jó férni.
2019. aug. 6. 13:51
 45/45 he84 ***** válasza:
Nem csak nekem nincs hüvelyi orgazmusom 43-as válaszoló, hanem a legtöbb nő nem képes rá, főleg nem alapból és sok múlik az adott férfin is, akivel épp együtt van az adott nő. Na meg csikló által is nem mindig olyan egyszerű a nőknek elérni az orgazmust, főleg ha újabb férfival van, vagy először, akkor idő kell ahhoz, hogy összeszokjanak és megtanulják egymás testének a működését ilyen téren. Ne általánosíts, nem minden ilyen nő hiszi azt, hogy az összes nő ilyen, ez egy tévedés, én se hiszem ezt. Ám olyan nincs, aki nem képes egyáltalán csikló orgazmusra, de hüvelyi orgazmusra igen. A csiklós másabb, könnyebb a hüvelyi orgazmushoz képest, így az elvileg minden nőnek van, aki nem zárkózik el előle. Nem a méreten múlik az, hogy sikerül-e kevesebb nőnél a hüvelyi orgazmust elérni, hanem a férfi ügyességén, technikáján, türelmén és kitartásán múlik. És nem úgy van az, hogy pénisz méret szerint is ilyen-olyan nő jár a férfinak, legyen neki bármekkora is a pénisze, csak mert azt mondtad a csikló orgazmusos nők lehetnének a kisebb péniszű férfiakkal. Mintha egy ilyen nőnek nem szabadna átlagos, vagy nagy péniszű férfival lennie, mert az a kevesebb hüvelyi orgazmusra képes nők kiváltsága lenne. Ekkora butaságot,... Na meg egy normális, nem felszínes, nem kényes nő nem a férfi pénisz mérete alapján fog ismerkedni, esetleg jobb esetben összejönni vele intimítás, szex terén is, ez nem szempont normális esetben. Ha például van, vagy lenne egy barátom, akinek mégis 12-13 cm-es, vagy annál nagyobb a péniszének a mérete, arról nem tehetek, nem annak alapján jövök vele össze, hanem közben derül ki normál esetben. És sajnos a csak csikló orgazmusra képes nők között is vannak felszínes, kényes nők is, akik ezért nem jönnek össze kisebb péniszű férfiakkal, ami eléggé buta, gonosz dolog. Mármint úgy, hogy eljutnak odáig, megtudja a méretét és szinte kizárja őt onnantól fogva csak amiatt.
2019. aug. 7. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!