Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom azt, hogy a világon a legkegyetlenebb igazságtalan dolog az, hogy a pasiknak különböző a péniszmérete?
Bár mondjuk nekem még sok veszítenivalóm sincs a vékony 15 centisemmel, mert emellett ronda, alacsony és sovány is vagyok, de tuti vannak olyan magasabb, jóképűbb, diplomás, sikeres gazdag pasik, akik a kisfarkuk tudatában inkább a háttérbe húzódnak amikor forróbbá válik a hangulat a céges bulin vagy egy házibuliban, miközben a kolléganők/női ismerősök is ráakaszkodnak és szerencsétlen nem tudja mi tévő legyen. Elvigye-e a csajokat az ágyba kockáztatva a leégést/megaláztatást vagy inkább tartsa meg a távolságot, ami szintén csak gyanakvást szül a csajok körében (biztos meleg vagy már akkor sejtik, hogy kicsi a "pöcörő").
Persze általában akinek jó adottságai vannak (magasság, testalkat, arc), annak a farkával sincs gond, de kivételek akadhatnak és az egyén szemével nézve ez elég komoly dolog, még ha a nagyfarkú pasik el se tudják képzelni milyen lehet leélni egy teljes életet egy olyan pénisszel, ami nem hozza a lázba a csajok drasztikusan túlnyomó többségét.
Mit gondoltok erről? Nemet és kort is írjatok.
Kérdező
a Nőknek se egyforma a hüvelyük
most ha minden csávónak 18-20 plusz centi hosszú meg 5 cm széles, vastag farka lenne
akkor én vonulhatnék be Apácának ugyanis nekem ez a méret annyira nagy hogy élvezet helyett kín lenne az aktus
a szexet meg élvezni kell nem kibirni
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!