Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én gondolom azt, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom azt, hogy a világon a legkegyetlenebb igazságtalan dolog az, hogy a pasiknak különböző a péniszmérete?

Figyelt kérdés

Bár mondjuk nekem még sok veszítenivalóm sincs a vékony 15 centisemmel, mert emellett ronda, alacsony és sovány is vagyok, de tuti vannak olyan magasabb, jóképűbb, diplomás, sikeres gazdag pasik, akik a kisfarkuk tudatában inkább a háttérbe húzódnak amikor forróbbá válik a hangulat a céges bulin vagy egy házibuliban, miközben a kolléganők/női ismerősök is ráakaszkodnak és szerencsétlen nem tudja mi tévő legyen. Elvigye-e a csajokat az ágyba kockáztatva a leégést/megaláztatást vagy inkább tartsa meg a távolságot, ami szintén csak gyanakvást szül a csajok körében (biztos meleg vagy már akkor sejtik, hogy kicsi a "pöcörő").

Persze általában akinek jó adottságai vannak (magasság, testalkat, arc), annak a farkával sincs gond, de kivételek akadhatnak és az egyén szemével nézve ez elég komoly dolog, még ha a nagyfarkú pasik el se tudják képzelni milyen lehet leélni egy teljes életet egy olyan pénisszel, ami nem hozza a lázba a csajok drasztikusan túlnyomó többségét.

Mit gondoltok erről? Nemet és kort is írjatok.

2018. szept. 15. 19:33
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
82%

A férfiak péniszmérete igazából meglehetősen igazságosan vannak elosztva. A többségnek átlagos van, a legkisebb kb feleakkora, a legnagyobb kétszer akkora.

Ellenben a vagyoni különbség nagyon is igazságtalan, az emberiség leggazdagabb 1%-ának több a vagyona, mint az alsó 99%-nak.

2018. szept. 15. 22:22
 32/45 anonim ***** válasza:
Látom, kérdező, az én válaszom téged hidegen hagy. :D Pedig megmozgattad a fantáziámat a kérdéseddel. :D Milyen szép is lenne egy olyan világ, ahol minden pasi farka az én igényeimre lenne szabva... (21-es voltam)
2018. szept. 15. 22:22
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha 10 centi alatt lenne, még megérteném a siránkozásodat. De így...

Én pl. hízékony vagyok. Most háboroghatnék, hogy az élet kicseszett velem, mert háromszor annyi erőfeszítésemet és odafigyelésemet igényli, hogy jól kinézzek, mint annak, aki nem hízik olyan gyorsan.

A legtöbb nőnek szerintem teljesen megfelelne a méreted. Akinek meg nem, azzal nem egymást keresitek.

2018. szept. 16. 05:28
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
A magabiztosság vonzó ,nema a nagy pénisz.És fordítva is igaz,nem az a baj,ha nem nagy,hanem ha ezmiatt önértékelési zavarai lesznek valakinek, na az egyáltalán nem szexi,sem férfias. De a csajok ezt sokkal előbb észreveszik,ti pedig összekötitek a mérettel.27 /N
2018. szept. 16. 10:48
 35/45 anonim ***** válasza:
51%

Amúgy egy gyenge erekcióval rendelkező 15-16 simán lehet jó erekcióval 17-18 centi is.

Ezt ennyi szorongással nem fogod átélni.Tudom mert én is keresztül mentem ezeken.

14évesen 8dik év végi kétnapos kiránduláson kinevettek a fiúk a méretem miatt az övék dupla akkora volt.

Lehet hogy lassabban fejlődsz.17évesen lehetett vagy 13-14talán(emlékszem ahogy a kezemben tartottam) 26évesen 15-16emlékszem mértem(3,8) és 30as éveim végére jobb lett és vastagabb is 17,5/4

A melóhelyemen akkor nem értettem miért szólít -mi van csődör?-nek a portás.

Ugyan az a gumi ami standard kezdett kényelmetlenné válni mint 20-22évesen.

Utána elkezdtem pénisznövelő gyakorlatokat csinálni.

Azóta még jobb méretű lett és a szex is jobb és még jobb erekcióim vannak mint fiatalon,pedig volt hogy 6szor voltam a b.nőmmel egy nap 20évesen.

2018. szept. 16. 14:47
 36/45 he84 ***** válasza:
100%
Azért kérdező, mert akik a péniszméret miatt elhagyják a férfit, azok felszínes, kényes nők, mondtam már, figyelj jobban azokra, amiket mondok, ne mindenbe csak a rosszat lásd! Ez a negatív, túlzott önsajnáló, görcsös hozzáállás csökkenti az esélyeidet, a kisugárzásodon is ront, nem a péniszed mérete! Fogd már fel, hidd már el, hogy a 15-16 cm-es átlagos és nem kicsi! De hogyha 15 cm alatt lenne, nem lenne gond az se, nekem bejönnek. Nekem a maximum 17 cm-es a határ, afelett már túl nagy nekem. Igen, a nők többsége csiklón keresztül jut orgazmushoz, nem a férfi ki-be dugásán keresztül. Sok nő élvezi és szereti érezni a péniszt a hüvelyben, de ha nem annyira, az se baj, csak hát egyes nők kényesek, felszínesek, azok lépnek le méret miatt és neked is kell tenned érte, nem csak ki-be huzogatni! Attól hogy sok nő valamennyire szereti érezni a péniszt a hüvelybe, az nem azt jelenti, hogy úgy azzal a módszerrel fog elélvezni. Foglalkozni kell külön a csiklóval és környékével is, nem árt gyakorolni és ezt is figyelembe venni! Nem értem, hogy mi a csudának kérdeztél, ha nem hiszel senkinek, csak magadnak,... Nagyon fura. Ne becsüld már alá magad ennyire figyelj oda jobban a válaszimra, higgyél nekünk, főleg ha már kérdeztél, ne legyél ilyen görcsös pesszimista!
2018. szept. 16. 22:25
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

egész nyáron ezt kérdezte, most hihetetlen módon 1-2 hétig nem kérdezte, de pl tegnap itt sajnáltatta magát

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

írhattok neki akármit, egyszer elmondta, hogy ő csak akkor fogadná el a méretét, ha egymás után 3 lánynak lenne jó, értitek, ha csak kettőnek lenne jó, még akkor is kicsinek tartaná

2018. szept. 17. 15:53
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Kisfarkú férfiként mondom, van ennél sok igazságtalan dolog.

Gondolj a sok szörnyű betegségekre azok mind igazságtalanok.

Az, hogy gyáva vagyok igaz, és nem segít rajta kicsi a péniszem.De tudom nem ez a gond velem.

Hiszek abban, hogy van olyan nő akinek nem a méret számít.

Tudom szándékosan így fogalmaztad meg a kérdést te sem gondolod komolyan amit írsz. értem, hogy rossz érzés nem tudsz változtatni rajta.

Sok ember lenne kisfarkú de egészséges.

31F

2018. szept. 17. 19:38
 39/45 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipöbe járok, biztos van olyan csak amelyiknek nem annyira fontos a méret, de már letettem róla,hogy megtaláljam.

Inkább csak iszok meg makettezek.

2018. nov. 21. 17:46
 40/45 he84 ***** válasza:
Én egészen 17 cm-ig, tehát alatta is elfogadom a méreteket előttem válaszoló, őszintén ez az igazság. Ám nem keresek jelenleg senkit, szóval kár nekem priviben írni, mert csak jobban kifejtve és komolyabban fogom ugyanezt elmondani!
2018. nov. 21. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!