Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom azt, hogy a világon a legkegyetlenebb igazságtalan dolog az, hogy a pasiknak különböző a péniszmérete?
Bár mondjuk nekem még sok veszítenivalóm sincs a vékony 15 centisemmel, mert emellett ronda, alacsony és sovány is vagyok, de tuti vannak olyan magasabb, jóképűbb, diplomás, sikeres gazdag pasik, akik a kisfarkuk tudatában inkább a háttérbe húzódnak amikor forróbbá válik a hangulat a céges bulin vagy egy házibuliban, miközben a kolléganők/női ismerősök is ráakaszkodnak és szerencsétlen nem tudja mi tévő legyen. Elvigye-e a csajokat az ágyba kockáztatva a leégést/megaláztatást vagy inkább tartsa meg a távolságot, ami szintén csak gyanakvást szül a csajok körében (biztos meleg vagy már akkor sejtik, hogy kicsi a "pöcörő").
Persze általában akinek jó adottságai vannak (magasság, testalkat, arc), annak a farkával sincs gond, de kivételek akadhatnak és az egyén szemével nézve ez elég komoly dolog, még ha a nagyfarkú pasik el se tudják képzelni milyen lehet leélni egy teljes életet egy olyan pénisszel, ami nem hozza a lázba a csajok drasztikusan túlnyomó többségét.
Mit gondoltok erről? Nemet és kort is írjatok.
A férfiak péniszmérete igazából meglehetősen igazságosan vannak elosztva. A többségnek átlagos van, a legkisebb kb feleakkora, a legnagyobb kétszer akkora.
Ellenben a vagyoni különbség nagyon is igazságtalan, az emberiség leggazdagabb 1%-ának több a vagyona, mint az alsó 99%-nak.
Ha 10 centi alatt lenne, még megérteném a siránkozásodat. De így...
Én pl. hízékony vagyok. Most háboroghatnék, hogy az élet kicseszett velem, mert háromszor annyi erőfeszítésemet és odafigyelésemet igényli, hogy jól kinézzek, mint annak, aki nem hízik olyan gyorsan.
A legtöbb nőnek szerintem teljesen megfelelne a méreted. Akinek meg nem, azzal nem egymást keresitek.
Amúgy egy gyenge erekcióval rendelkező 15-16 simán lehet jó erekcióval 17-18 centi is.
Ezt ennyi szorongással nem fogod átélni.Tudom mert én is keresztül mentem ezeken.
14évesen 8dik év végi kétnapos kiránduláson kinevettek a fiúk a méretem miatt az övék dupla akkora volt.
Lehet hogy lassabban fejlődsz.17évesen lehetett vagy 13-14talán(emlékszem ahogy a kezemben tartottam) 26évesen 15-16emlékszem mértem(3,8) és 30as éveim végére jobb lett és vastagabb is 17,5/4
A melóhelyemen akkor nem értettem miért szólít -mi van csődör?-nek a portás.
Ugyan az a gumi ami standard kezdett kényelmetlenné válni mint 20-22évesen.
Utána elkezdtem pénisznövelő gyakorlatokat csinálni.
Azóta még jobb méretű lett és a szex is jobb és még jobb erekcióim vannak mint fiatalon,pedig volt hogy 6szor voltam a b.nőmmel egy nap 20évesen.
egész nyáron ezt kérdezte, most hihetetlen módon 1-2 hétig nem kérdezte, de pl tegnap itt sajnáltatta magát
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
írhattok neki akármit, egyszer elmondta, hogy ő csak akkor fogadná el a méretét, ha egymás után 3 lánynak lenne jó, értitek, ha csak kettőnek lenne jó, még akkor is kicsinek tartaná
Kisfarkú férfiként mondom, van ennél sok igazságtalan dolog.
Gondolj a sok szörnyű betegségekre azok mind igazságtalanok.
Az, hogy gyáva vagyok igaz, és nem segít rajta kicsi a péniszem.De tudom nem ez a gond velem.
Hiszek abban, hogy van olyan nő akinek nem a méret számít.
Tudom szándékosan így fogalmaztad meg a kérdést te sem gondolod komolyan amit írsz. értem, hogy rossz érzés nem tudsz változtatni rajta.
Sok ember lenne kisfarkú de egészséges.
31F
Én is hasonló cipöbe járok, biztos van olyan csak amelyiknek nem annyira fontos a méret, de már letettem róla,hogy megtaláljam.
Inkább csak iszok meg makettezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!