Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én gondolom azt, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom azt, hogy a világon a legkegyetlenebb igazságtalan dolog az, hogy a pasiknak különböző a péniszmérete?

Figyelt kérdés

Bár mondjuk nekem még sok veszítenivalóm sincs a vékony 15 centisemmel, mert emellett ronda, alacsony és sovány is vagyok, de tuti vannak olyan magasabb, jóképűbb, diplomás, sikeres gazdag pasik, akik a kisfarkuk tudatában inkább a háttérbe húzódnak amikor forróbbá válik a hangulat a céges bulin vagy egy házibuliban, miközben a kolléganők/női ismerősök is ráakaszkodnak és szerencsétlen nem tudja mi tévő legyen. Elvigye-e a csajokat az ágyba kockáztatva a leégést/megaláztatást vagy inkább tartsa meg a távolságot, ami szintén csak gyanakvást szül a csajok körében (biztos meleg vagy már akkor sejtik, hogy kicsi a "pöcörő").

Persze általában akinek jó adottságai vannak (magasság, testalkat, arc), annak a farkával sincs gond, de kivételek akadhatnak és az egyén szemével nézve ez elég komoly dolog, még ha a nagyfarkú pasik el se tudják képzelni milyen lehet leélni egy teljes életet egy olyan pénisszel, ami nem hozza a lázba a csajok drasztikusan túlnyomó többségét.

Mit gondoltok erről? Nemet és kort is írjatok.

2018. szept. 15. 19:33
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező

Ahogy két egyforma pénisz nincs

Úgy két egyforma punci/vagina sincs

Az emberek különbözőek nem cagyunk egyformák és ez így van rendjén

24N

2018. szept. 15. 20:04
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod, hogy a nők többsége nem is képes a hüvelyi orgazmusra? A csikló pedig kívül van... A pasimnak nagy farka van, de nem attól élvezek el, hanem a csiklóizgatástól.

2018. szept. 15. 20:06
 13/45 A kérdező kommentje:
#4: Már bocs de ez hogy jön ide és ki nem sz**ja le? Azon pasiknak jelentős része is előtte tuti látta a barátnőjét/feleségét ahogy kéjesen, reszketve lihegett az orgazmustól. A kisfarkúak meg ugyanúgy gátlásosak voltak, ahogy most én. Az hogy miként haltak meg az részletkérdés. Mindenki meg fog egyszer halni, de nem mindegy, hogy úgy élek le x évtizedet, hogy naponta látom a női szemekben a gyönyört és hallom az érzéki nyögéseket vagy otthon magányomban verem a kis pö***met.
2018. szept. 15. 20:06
 14/45 A kérdező kommentje:

#11: "Ahogy két egyforma pénisz nincs

Úgy két egyforma punci/vagina sincs"

Ja, csak ezt magyarázd el annak a kb 3 millió szexuálisan potenciálisan szóba jöhető magyar nőnek (meg több tízmillió európainak), hogy ilyenkor nem a pasi a gáz. Márpedig az a mindenkori beidegződés, hogyha a pasi farka harangozik egy csajban, akkor nem utóbbi a hibás (amiért nem végez intimtornát vagy szimplán ilyen adottságú), hanem az illető pasi lesz egy kisfarkú lúzer kretén. A tág vaginájú csajnak egy mindig egy jó aduász/érv. Aztán max összejön egy vastag, nagyfarkú pasival, akivel tényleg összepasszol anatómiailag is és onnantól kezdve ő lesz az ideál, az átlag.

Arról nem is beszélve, hogy a szimpla társkeresés is iszonyat hosszú és nehézkes procedúra egy férfinak, nemhogy még úgy, amikor intim méret alapján is válogatni kelljen.

2018. szept. 15. 20:14
 15/45 he84 ***** válasza:
100%
Hát kérdező, ha női orgazmust akarsz és ha az élvezet jeleit látni a nőn, akkor tegyél érte, teljesíts a saját határaidon belül. Nem mérettől függ, hogy mekkorákat nyög egy nő és az orgazmus szintén nem. Attól függ, hogy hogyan állsz hozzá, megfelelően ügyeskedsz-e, ingerled-e a csiklóját. Mi nők a legtöbben a hüvelyi orgazmust nem tudjuk elárni, tehát a csikló ingerlése fontos. Nehogy azt hidd, hogy kicsi pénisszel nem lehet semmi jót elérni, mert nem így van, csak ügyeskedni kell, na meg a jó együttléthez nem csak pénisz kell. Sok nőnek a nagy inkább jobban fáj, annál sokkal jobb egy kicsi, vagy egy átlagos.
2018. szept. 15. 20:17
 16/45 he84 ***** válasza:
100%
Aki pedig méret alapján nem akar, az felszínes, kényes. Normálisat is lehet találni. És függ a nő hüvelyének méretétől is.
2018. szept. 15. 20:19
 17/45 A kérdező kommentje:
#15,16: Akkor áruld már el nekem, ha annyira a csiklóizgatás számít, "egy ujjal ki lehet elégíteni egy nőt" stb. és végső soron szerintetek tök mindegy a méret akkor miért írta már számtalan nő (ezen az oldalon IS), hogy az exének a farkából semmit nem érzett, olyan vékony/kicsi volt, harangozott benne és inkább szakított vele. És ezek nem egy éjszakás kalandok voltak, hanem párkapcsolatok, ahol volt idő "összeszokni". Valami nagyon nem kerek ebben a történetben, amit állandóan előadtok "nem számít a péniszméret" címszó alatt.
2018. szept. 15. 20:29
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem kell ahhoz olyan hú de nagy méret, hogy kellemesen kitöltsön és feszítsen, tévedésben vagy. Viszont nekem nem lesz tőle orgazmusom, ahogy a nők 70-80%-ának sem. Mellesleg a 15 centidet biztosan megérzik, én egyszer jártam úgy, hogy gyakorlatilag csak a tempóból érzékeltem, hogy dug a pasi, neki kb 10 centi lehetett, de voltam már 12-14 centissel, s velük nem volt ilyen problémám, a jelenlegié eddig a top, a vastagabb 14 centis. Nagyobbra nem is vágyom, nekem ez az ideális méret.
2018. szept. 15. 20:36
 19/45 anonim ***** válasza:

Nos férfiként írok és tényleg segíteni szeretnék neked.

Régen 4 alatt volt a vastagságom később 4fölé került.

Tágabb nőben is nagyon élvezetes a szex sőt különleges.Az erekciód minősége is ha jobb jobban érez.Rakj egy gumigyűrűt ami nem szorít de nem is laza a tövére és úgy állítsd fel.Fekete gumigyűrű nem csak szexshopban hanem barkácsboltban is találsz pár forintért.Megnöveli és edzi és nővel is szex közben használhatod.Próbáld meg a jelqing gyakorlatokat.Napi 10perc péniszpumpa,volt már?

2018. szept. 15. 20:39
 20/45 anonim ***** válasza:
Rocco körbe 15cm és hosszra nincs 20centi(7.5inch igazából) nézzétek meg ahogy a kezébe fogja még hogy 24cm Dick Rambone na az igen azé 20-23megvan.
2018. szept. 15. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!