Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 69es pozrol mik a vélemények?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

69es pozrol mik a vélemények? Tapasztalat? Pozitiv és negatív is jöhet. 20 L

Figyelt kérdés
2018. szept. 12. 09:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
14%
Kicsit olyan mint a négyévszakos gumi
2018. szept. 12. 11:04
 12/24 anonim válasza:
68%
Én szeretem, és a párom is. Tudunk magunkra és egymásra is figyelni közben. Nálunk ez a "bemelegítés"
2018. szept. 12. 11:15
 13/24 anonim ***** válasza:
65%
Sokan arra panaszkodnak h nem tudnak ketfele figyelni. Szerencsere nekem eddigi baratnoim benne voltak a 69ben. Szerintem nem az a lenyeg benne hogy 5 perc alatt elelvezz hanem hogy elvezd a kenyeztetest. Egy ido utan ugyis annyira fel leszel izgatva hogy elelvezel.
2018. szept. 12. 11:28
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
13as valaszolo voltam. 32F
2018. szept. 12. 11:29
 15/24 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon jó. Mikor jó mélyen nyalod a csajt és egyszerre élveztek el. Közben lehet a seggét markolászni, ujjazni vagy jól kinyalni azt is. 40F
2018. szept. 12. 11:52
 16/24 anonim ***** válasza:
63%
Én nem szeretem, külön-külön jobb. 20/L
2018. szept. 12. 12:01
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt mindenki maga döntse el, mi jó neki. A szexuális élet amúgy is intimszféra. Nem tudom, mi értelme, hogy itt leírják, hogy nekem jó, nekem jó, nekem nem jó, nekem jó. De jó kis statisztikát lehet belőle csinálni és grafikonokat.
2018. szept. 12. 12:24
 18/24 anonim ***** válasza:
94%
Meg soha nem próbáltam...de biztos jo
2018. szept. 12. 13:02
 19/24 anonim ***** válasza:
63%
Túl van misztifikálva ez a mágikus 69-es szám. Messze nem olyan jó, mint ahogy be van állítva. Persze elméletben jó, hogy mindkét fél egyszerre kapja és adja is, a gyakorlatban pedig rendkivül kényelmetlen, aki alul van (fiú, én) alig kap levegőt, stb.
2018. szept. 12. 15:33
 20/24 anonim ***** válasza:
74%

Én nagyon szeretem, mert van ennek a póznak egy varázsa: mindketten egyszerre tudjuk élvezni ahogy a másik kényeztet a szájával. A barátom és én is teljesen oda vagyunk érte, szinte nincs olyan alkalom amikor ne csinálnánk. Az benne a jo egy kicsit figyelek magamra egy kicsit a másikra és eközben az a képzeletbeli labda ide oda pattog. Mikor közeledek a csúcshoz, elkezdek vonaglani a száján, erre direkt lassabban nyal, amivel ott tart a csúcs közelében.....aaahhh, de jo is az. Majd a végén egyszer csak be gyorsít a nyelvével és akkorát élvezek h az egész testem bele remeg, közben magával is foglalkozik, mert amikor én a csúcshoz erek, átveszi az irányítást és dugja a számat. Majd mikor az elelvezéshez erek be gyorsul, es egy szerencsés pillanatban pont akkor megy el amikor én is, majd utána mindketten kissé fáradtan de jóleső érzéssel kényeztetjük a másikat......na ezek a pozitív tapasztalataim.

Negatív is volt: egyszer addig addig húzta a dolgot h sikerült lepisilnem szegénykémet egy picit ;)

Egy másik alkalommal meg pont a torkomra lőtt mikor elment, és köhögtem meg fulladoztam össze vissza.

2018. szept. 12. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!