Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
69es pozrol mik a vélemények? Tapasztalat? Pozitiv és negatív is jöhet. 20 L
Én nagyon szeretem, mert van ennek a póznak egy varázsa: mindketten egyszerre tudjuk élvezni ahogy a másik kényeztet a szájával. A barátom és én is teljesen oda vagyunk érte, szinte nincs olyan alkalom amikor ne csinálnánk. Az benne a jo egy kicsit figyelek magamra egy kicsit a másikra és eközben az a képzeletbeli labda ide oda pattog. Mikor közeledek a csúcshoz, elkezdek vonaglani a száján, erre direkt lassabban nyal, amivel ott tart a csúcs közelében.....aaahhh, de jo is az. Majd a végén egyszer csak be gyorsít a nyelvével és akkorát élvezek h az egész testem bele remeg, közben magával is foglalkozik, mert amikor én a csúcshoz erek, átveszi az irányítást és dugja a számat. Majd mikor az elelvezéshez erek be gyorsul, es egy szerencsés pillanatban pont akkor megy el amikor én is, majd utána mindketten kissé fáradtan de jóleső érzéssel kényeztetjük a másikat......na ezek a pozitív tapasztalataim.
Negatív is volt: egyszer addig addig húzta a dolgot h sikerült lepisilnem szegénykémet egy picit ;)
Egy másik alkalommal meg pont a torkomra lőtt mikor elment, és köhögtem meg fulladoztam össze vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!