Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
69es pozrol mik a vélemények? Tapasztalat? Pozitiv és negatív is jöhet. 20 L
Figyelt kérdés
2018. szept. 12. 09:26
1/24 anonim válasza:
Én nagyon szeretem igy a kölcsönös kényeztetést csak nem sok nő vevő rá!
f
2/24 anonim válasza:
Nem szeretem.
Nem tudok erre is arra is koncentralni.
Na meg a nyalas sem vonz igazan.
Előbb adom ! Viszonzás nélkül.
Az szamomra izgatóbb.
3/24 anonim válasza:
Király. Nagyon erotikus, és intim testhelyzet. Ha a lány kb egymagas a pasival, akkor mindketten könnyen elérik a másik nemiszervét. Elélvezni talán nehezebb ebben a pózban, de másabb is.
Egy magas lánnyal kipróbálnám!
29F
4/24 anonim válasza:
Nekem a kedvencem. Csak nincs kivel csinálni 😕 35F
5/24 anonim válasza:
Nagyon szeretném, de sajnos a csajomat nem tudom rávenni...
6/24 anonim válasza:
Nagyon jó, amennyiben a hölgy rendesen rám tud koncentrálni. Ez a saját élvezete miatt nem mindig valósul meg :D
7/24 anonim válasza:
Nekem nem nagyon jön be! Nem nagyon tudok egyszerre két helyre figyelni. De külön-külön szeretem. F.
9/24 anonim válasza:
Vagy a lány élvezi annyira a nyalást, hogy nem tud jól szopni vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!