Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Holnap prostihoz megyek....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap prostihoz megyek. Vélemények?

Figyelt kérdés
Nagyon várom, hogy szétfaragjam. Nem bűn az, ha az ember könnyítene magán, nem igaz? xD Egy éjszakás kalandoknak nem vagyok a híve, mert nem éppen én lehetek a célpontja a ilyen lányoknak és lehetőség sincs rá jelenleg. Barátnő meg ritka, mint a fehér holló. 24f
2018. szept. 11. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Ritka mint a fehér holló? Hát te tudod bátyja :D

Én sose fizetnék szexért

2018. szept. 11. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Most mi a kérdés?

24 éves vagy, jól meg akarsz dugni egy nőt, jó keményen. Egyejszakásra nem találsz magadnak ribiket! S egy barátnőt sem találsz, ők normális kapcsolatra vágynak.

Akkor meg. Menj es könnyíts magadon egy prostiban!

2018. szept. 11. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:

#1:

A kérdező sem fizetne, ha lenne más opciója.

2018. szept. 11. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Na és melyikhez mész? :D
2018. szept. 11. 18:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Jól teszed! Egyébként meg senkinek semmi köze hozzá, azt meg pláne nem értem,hogy az itteni vélemények miért érdekelnek, senkit nem ismersz innen személyesen. Meg ki tudja milyen perverzióik vannak némelyeknek. Ilyenek előfordulnak, hogy szereti ha a lány felcsatolhatóssal megdugja, meg az ánuszát nyalja, savanyú női lábszagra gerjedés, stb. Még arra gerjedni,hogy egy nő felcsatolhatóssal megdugja, az ilyen sokkal gázabb,mint ha valaki elmegy prostihoz. Remélem te 100% hetero vagy és a kijárat az kijárat marad, ahogy az egy férfi léthez illik!
2018. szept. 11. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:

#1 Fizetsz te,csak mozinak étteremnek,szülinapnak,névnapnak,karácsonynak,állatkertnek,nyaralásnak,kirándulásnakfagyizásnak stb. hívják.

Kérdező te pedig érezd jól magad.

2018. szept. 11. 23:55
 7/9 anonim válasza:
Ha már van pénzed prostira, akkor az azt jelenti, hogy abból a pénzből simán tudnál valaki más ledér nőcskét is elcsábítani. Az igazi dilemmában a csórók vannak, mint pl én, akiknek semmire sincs lehetőségük. Addig örülj, ameddig van pénzed prostira!
2018. szept. 12. 01:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Na, milyen volt?
2018. szept. 12. 02:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább menj ritkábban, de igényes prostihoz, azaz drágához. Mert ha valami olcsó utcaszélihez mész, az utólag drágább lesz.
2018. szept. 12. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!