Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne a barátotokról, hogy prostihoz járt régebben?
Valószínűleg most én leszek az álszent, szívtelen pitsa, de őszinte véleményt vársz gondolom.
Én bármennyire is szeretném a páromat, ezek után már nem tudnék rá többet úgy nézni ahogy eddig és valószínűleg szakítanék vele.
A prostizás nálam felér egy megcsalással, lényegtelen mikor történt.
Az én olvasatomban a nők legalja a prosti, és a férfiak legalja aki eljár hozzájuk.
A nő nem csak egy szexuális tárgy, idióta az a nő aki árulja a testét, és egy paraszt az a férfi aki igénybe is veszi ezt a "szolgáltatást". Nincs rá jó magyarázat, ez nálam szakítóok.
Nem örülnék neki
Max annyit kérdeznék hogy húzott e ovszert?
Miért pontbprostik?
Illetve biztonság kedvéért el vinném egy teljeskörű szűrésre
És magamat is kivizsgáltatnám
Hiába hűséges azóta mióta velem van
Megrendülne a bizalmam
Husz egy prostihoz bármikor eltudna menni úgy hogy nem is tudok róla vagy egy random csajhoz!
24N
Biztosan másképp tekintenék rá utána.
Rengeteg mindent elmond róla, ha prostizott.
Sajnál időt befeketetni arra, hogy egy könnyűvérűbb csajt egyéjszakáztasson, akkor vajon kapcsolatban mennyire lehet aktív?
Az előzők írása nem tudom miért lett lepontozva, biztosan férfi volt, de itt teljesen meg kell érteni hogy 1. Női szemszögből akkor is fúj, ha random 20 csajjal kúr összevissza 2. Nemhogy még prostikkal. 3. Értékrend?
Kérdező.
Ha minden rendben volt eddig a párkapcsolatotokban, teljesen boldognak érzed magad vele, szeretitek egymást, akkor maradj vele. Örülj, hogy elmondta ezt neked, hisz ez annak a jele, hogy fontosnak tart annyira, hogy ezt megossza veled. Természetesen az első kérdés tényleg az, hogy húzott-e óvszert, milyen lányok voltak stb. Sőt! A kivizsgálás is jó ötlet, hiszen mindkettőtök egészségéről szó van. Ha ciki, ha nem, ha szeret, megteszi érted/értetek.
Eddigi tapasztalataim alapján azok a férfiak járnak prostihoz, akiknek abszolút nincs önbecsülésük. Ha ő így látja magát, akkor én mit tiszteljek benne?
A másik problémám, hogy kiderülne. Nem tudom, ezt hogy értetted, de számomra legfeljebb akkor lenne elfogadható, ha rögtön az elején őszintén elmondja. Ha hónapokkal később derül ki valahogy, akár mástól, akkor nagyon megrendülne a bizalmam és vége lenne a kapcsolatnak.
Miért derül ki?
Ennyire nem tudod tartani a szádat? Vagy te elfecsegsz minden szexuális kalandodat?
Ez nő fülébe nem juthat. Vannak dolgok amik nem derülhetnek ki, bármennyire is teljesen normális ha valaki hivatásosnál tanult.
Az egyéjszakás minden tekintetben sokkal gázab, érzelmileg, lelkileg, testileg... mindenhogyan sokkal gázabb mint a prosti. Dehát ezt a nők képtelenek felfogni :D
Ezért térjünk vissza az első pontra. Nem derül ki. Értem?
Haveroknak se szabad elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!