Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne a barátotokról, hogy prostihoz járt régebben?
Jah, az érdekes nem gáz, ha jönnek a fuck buddy-k megcsinálni a leckét :d
Laktam "normális" egyetemista lányokkal... kemény hogy hogyan cserélgették a dugópajtikat amíg nem voltak kapcsolatban.
Volt amelyik gumit se használt, mert szedte tovább a tablettát.
Nézzétek engem nem érdekel ki mit csinált előttem. Mindenkinek lehet egy ilyen duhaj korszaka...
Csak ettől az álszent szarságtól fordul fel a gyomrom.
Mutassa meg a nemibetegség negativ eredményü kivizsgálásait
Ha ilyet nem mutat v ad miután kértem az info után legaláb...
Akkor tuti megkeserüli ha elkaptam vmit
Kérdező!
Ilyet sosem szabad elmondani. Bölcs dolog a hallgatás, különösen ebben a helyzetben (kivéve, ha önsorsrontó vagy)
Amúgy mit szólnátok ha kapcsolat elején teljes STD szűrést kérnék?
Ugyanis simán elkaphattok bármit az egyéjszakás + koton nélküli dugásokból.
Nem jártam még prostinál, de jobban megbízok egy rendszeresen szűrt, gumival dolgozó lakásos lányban mint egy "normális"-ban.
Csak olyan csajjal járnék akit ez nem zavarna. Mert ez felfogásbeli kérdés. Engem sem érdekel hányszor hányan verték az arcára vagy hogy hány péló volt benne egyszerre. Ezek a szexualitás részei és tudni kell a helyén kezelni ezeket. Ezek nem lenézendő vagy lekezelendő dolgok. Ha értelmes felfogású akkor nem akad ki azon ha voltam már prostival.
35F
#16, ez úgy kb 1/10-ede a nőknek. A másik 90% időzített bomba ha elmondod.
Jobb hallgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!