Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne a barátotokról, hogy prostihoz járt régebben?

Figyelt kérdés
De amióta veletek van hűséges, és azelőtt nem volt senkije, amíg prostizott. Pl összesen 20 prostinál volt. 23 F

2018. aug. 12. 16:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%
Micsoda kettős mérce. Bezzeg, ha ti nyomjátok hétvégente a gang-bang partit, azt nézzük el? Kétszínű lyukak.:/
2018. aug. 12. 19:35
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

Jah, az érdekes nem gáz, ha jönnek a fuck buddy-k megcsinálni a leckét :d

Laktam "normális" egyetemista lányokkal... kemény hogy hogyan cserélgették a dugópajtikat amíg nem voltak kapcsolatban.

Volt amelyik gumit se használt, mert szedte tovább a tablettát.

Nézzétek engem nem érdekel ki mit csinált előttem. Mindenkinek lehet egy ilyen duhaj korszaka...

Csak ettől az álszent szarságtól fordul fel a gyomrom.

2018. aug. 12. 19:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Mutassa meg a nemibetegség negativ eredményü kivizsgálásait

Ha ilyet nem mutat v ad miután kértem az info után legaláb...

Akkor tuti megkeserüli ha elkaptam vmit

2018. aug. 12. 20:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ilyet sosem szabad elmondani. Bölcs dolog a hallgatás, különösen ebben a helyzetben (kivéve, ha önsorsrontó vagy)

2018. aug. 12. 20:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy mit szólnátok ha kapcsolat elején teljes STD szűrést kérnék?

Ugyanis simán elkaphattok bármit az egyéjszakás + koton nélküli dugásokból.

Nem jártam még prostinál, de jobban megbízok egy rendszeresen szűrt, gumival dolgozó lakásos lányban mint egy "normális"-ban.

2018. aug. 12. 20:31
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

Csak olyan csajjal járnék akit ez nem zavarna. Mert ez felfogásbeli kérdés. Engem sem érdekel hányszor hányan verték az arcára vagy hogy hány péló volt benne egyszerre. Ezek a szexualitás részei és tudni kell a helyén kezelni ezeket. Ezek nem lenézendő vagy lekezelendő dolgok. Ha értelmes felfogású akkor nem akad ki azon ha voltam már prostival.

35F

2018. aug. 13. 16:22
 17/17 anonim ***** válasza:

#16, ez úgy kb 1/10-ede a nőknek. A másik 90% időzített bomba ha elmondod.

Jobb hallgatni...

2018. aug. 13. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!