Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nincs kivel szeretkeznem, de nem akarok prostihoz menni?
Figyelt kérdés
Barátnőm soha nem volt.Viszont jó lenne szeretkezni egy lánnyal.Sokat nézegetem a szexhirdetéseket és ha nem sikerül barátnőt szerezni muszáj lesz prostihoz mennem,nem fogom tudni elkerülni pedig el szeretném.Mit tegyek?2018. aug. 16. 19:39
3/25 A kérdező kommentje:
Ismerkedek,de nem jön össze.Társkereső oldalak helyett a szexpartnerkereső oldalakat nézegetem.Pedig jobb lenne egy nem prostival szeretkezni.
2018. aug. 16. 19:45
4/25 anonim válasza:
"muszáj lesz" XDDD Mintha a fogadat húznák ki :D
Ember de szerencsétlen vagy... :D
5/25 anonim válasza:
Prostival szeretkezni nem fogsz. Az lelketlen élmény, csak arra jó, hogy üríts.
6/25 A kérdező kommentje:
Nem kényszeríthetek senkit rá hogy lefeküdjön velem.Van egy lány akit személyesen is ismerek,jól is néz ki,haverok is vagyunk de az istennek se akar lefeküdni velem.Még azt se engedi,hogy egy puszit adjak neki.
2018. aug. 16. 19:52
8/25 A kérdező kommentje:
A nőket szeretem.Heteroszexuális vagyok.Prostihoz fogok menni.Legalább egy órára nem leszek magányos.
2018. aug. 16. 19:59
9/25 anonim válasza:
De, attól még magányos leszel...
10/25 A kérdező kommentje:
Már az is valami,ha valaki legalább 1 órát szeretni fog.Mindenképp olyan lányhoz megyek majd,aki hagyja hogy megöleljem és megcsókoljam.Még soha nem csókolóztam.
2018. aug. 16. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!