Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nincs kivel szeretkeznem, de nem akarok prostihoz menni?
Figyelt kérdés
Barátnőm soha nem volt.Viszont jó lenne szeretkezni egy lánnyal.Sokat nézegetem a szexhirdetéseket és ha nem sikerül barátnőt szerezni muszáj lesz prostihoz mennem,nem fogom tudni elkerülni pedig el szeretném.Mit tegyek?2018. aug. 16. 19:39
11/25 anonim válasza:
Egyre jobb minőségű guminőket gyártanak
12/25 anonim válasza:
Tanulj meg táncolni. Ilyen egy táncos hétvégi wellness:
13/25 anonim válasza:
Sex doll ha sok pènzed van,ha pedig nincs sok pènzed akkor műpunci(fleshlight).Interneten meg tudsz beszèlgetni,ha úgy se akarnak veled foglalkozni akkor csinálj kamu profilt.
De a legegyszerübb ha olyan hölgyel foglalkozól aki hozzád illik,nem szègyen ha csúnya valaki!!!
14/25 anonim válasza:
Én a helyedben inkább addig maszturbálnék, mintsem k.rvához menjek!! A nemi betegségekről nem is beszélve, a csókolózástól is csomó betegséget össze lehet szedni, mivel az AIDS nyállal is terjed!!
Meg mit mondasz majd az első lánynak, akivel ismerkedni fogsz, hogy k.rvánál voltál? Hát nekem tuti nem is kellenél tovább!!
15/25 anonim válasza:
Azért én egy prostit nem csókolnék meg. Van fogalmad arról, hogy ezek mennyire ki vannak égve? Illetve, hogy nagyrésze cgány? Nemár ember. Sport, célok, olvasás, önfejlesztés és csak előre. Nem az a módja, hogy elmész krvázni. A végén leszárad a fszod.
17/25 A kérdező kommentje:
Nem mennék prostihoz ha lenne egy lány aki lefeküdne velem.De nincs.Márpedig valahogy meg kell oldanom
2018. aug. 16. 21:14
18/25 anonim válasza:
Kérdező, szerinted miért nem találsz párt? Vagy alkalmi partnert?
19/25 anonim válasza:
És nem akarsz tenni az ellen, ami miatt nem keltettél a lányoknak?
20/25 A kérdező kommentje:
Nem tudok jól csajozni.És nem vagyok szép sem.
2018. aug. 16. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!