Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan aki ezért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki ezért nem ment még prostihoz?

Figyelt kérdés
Mert nem egy árúcikk akarok lenni, fizetek és lovagol amúgy az utcán rám sem mosolyogna. Szűz vagyok, de szerintem többet érdemlek ettől. Egy éjszskásnál már nem érezném ezt mert ott kell egy minimális vágy a másik féltől is. A péniszem pedig 19.5 cm hosszú ezt sem egy első mondatban említett hölgy érdemli. Egy a gond nem vagyok vonzó a nők szemében. F/23

2018. aug. 15. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Nyugi, az én párom 26 évesen vesztette el velem ^^

Ha rendes vagy, akkor megtalálod a társadat ^^

Főleg ha így gondolkodsz, hogy a prosti az gáz. Ez a jó hozzáállás, ez ritka a férfiaknál! ;)

2018. aug. 15. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
En csak azért nem megyek mert felek hogy atver meg lehúz a prosti. Meg lehet flegma lesz meg bunko.
2018. aug. 15. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Normális ember nem megy prostihoz. Egy csomó szart elkaphatsz tőle, és alig várja majd, hogy végezz, és elhúzz a p.csába.
2018. aug. 15. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Én azért nem megyek mert gusztustalannak tartom az összes olyan nőt aki pénzért árulja magát
2018. aug. 15. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Ha már úgy gondolkozol, hogy a fszodat ki kell érdemelni, mert 195mm hosszú akkor már értem miért nincs nőd..
2018. aug. 15. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
82%

"árucikk", rövid u-val, de nem érdekes.

Valóban nem vagy vonzó. Buta vagy, önelégült, aki szerelmes a saját farkába. Talán nem a lőcsöd kéne méricskélned, mert nem annak a méretétől leszel értékes ember egy nő szemében, hanem az intellektusod kéne fejleszteni. A farkad olyan amilyen, egyrészt nem számít a mérete az örömszerzésben, másrészt egy nő sem akar egy péniszt a párjának, hanem egy értelmes, kedves, jó humorú férfit, aki képes szeretni. (és nem a saját farkát)

Bármennyire is fura neked, csak dugásra nem fognak a nyakadba repülni a nők akkor sem, ha fél méteres a farkad. Minden normális nő párkapcsolatot szeretne, aminek a megkoronázása a szex. De te még nagyon kevés vagy agyilag ahhoz, hogy ezt felfogd.

2018. aug. 15. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!