Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Időszerű lenne elmenni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Időszerű lenne elmenni egy prostihoz?

Figyelt kérdés
19 éves szűz fiuként kérdezem, hogy időszerű lenne elmenni egy prostihoz, ha tudom, hogy jó darabig nem lesz részem szexben anélkül, hogy fizetnék érte?

2018. júl. 23. 15:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%
Menj. Veszteni nem vesztesz vele semmit. Nem szabad sokáig húzni, tapasztalat. Minél előbb legyél túl rajta, aztán mehet a csajozáz.
2018. júl. 23. 15:06
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem nevetne ki a prosti ha gyorsan elélveznék?
2018. júl. 23. 15:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
"Időszerű" Én ezen sírtam a nevetéstől. Rengetegen szüzek még 19 évesen, főleg a mai fiúk közül. Nem 30 vagy, nem hajt a tatár. Szerintem nem lehet jó dolog fizetőssel elveszteni. De hogy nem nevetnek ki az egyszer biztos. Ha nem tetszel neki, akkor belül még örülni is fog, hogy gyorsan vége, de persze ezt sem fogja kimutatni. Megszokta amúgy, hogy gyorsan elmennek, így különösebben meg sem hatja. Nem igazán foglalkozik vele
2018. júl. 23. 15:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nevet ki, ha beállítasz hozzá a malacperselyeddel.

Ha nem abból fizetsz, neki tökmindegy hány éves vagy és hány perc alatt sülsz el. Neki ez munka

De az a személyes véleményem, hogy 19 évesen még nem kellene ilyenen gondolkodni

Mi az oka annak, hogy normál, korodbeli, vagy akárhány éves lánnyal nem jön össze?

2018. júl. 23. 15:35
 5/15 anonim ***** válasza:
30%
lassíts koma! nem minden prosti vállal szűz csávókat!
2018. júl. 23. 15:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs a homlokára írva, hogy szűz. :D

Ilyen fiatalon tuti nem ezen agyalnék még, majd 10 év és pár ezernyi visszautasítás után ráérsz ezzel a kérdéssel foglalkozni.

2018. júl. 23. 15:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

hacsak a kérdező meg nem mondja! :D

2018. júl. 23. 16:05
 8/15 A kérdező kommentje:
5-os. Ja csak ezzel engem halálra cikiznek mar
2018. júl. 23. 16:05
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Aki ezzel halálra cikiz, azzal nem kell foglalkozni. Keress másik társaságot! Komolyan mondom. Az ilyen szintű emberek hosszútávú jelenléte az életedben még sok gondot okozhat neked.
2018. júl. 23. 16:07
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

Azért mennél prostihoz mert mások cikiznek? Hát mondd azt, hogy elmentél és kész! Senkinek semmi köze hozzá.

Én ugyan nő vagyok, de a párom nálad sokkal idősebb volt, mire elvesztette a szüzességét velem. Én nagyon boldog vagyok, hogy nem ment el prostihoz, vagy nem keresett egy részeg tinit valamelyik diszkóban, mert így egész más élmény volt az első.

Lehet,hogy az önbizalmadnak jót tesz, ha lefekszel valakivel (bár nem értem miért, hiszen ha fizetsz érte, az nem a te érdemed), de a nőknél ettől nem leszel jobb. Minden nő más és mást élvez, tehát elsőre akkor is lehetsz béna, ha már 100 másikkal csináltad. Ráadásul egy prosti nem fog megtanítani, hogy hogyan okozhatsz élvezetet, csak eljátsza akármit is csinálsz. Nagyon fiatal vagy még. Ennyi idősen egyáltalán nem ciki, ha szűz vagy még. Aki ezzel piszkál, az nem a barátod. Aki nem a barátod, azzal meg egyáltalán nem kell foglalkozni.

2018. júl. 23. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!