Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időszerű lenne elmenni egy prostihoz?
Akkor nevet ki, ha beállítasz hozzá a malacperselyeddel.
Ha nem abból fizetsz, neki tökmindegy hány éves vagy és hány perc alatt sülsz el. Neki ez munka
De az a személyes véleményem, hogy 19 évesen még nem kellene ilyenen gondolkodni
Mi az oka annak, hogy normál, korodbeli, vagy akárhány éves lánnyal nem jön össze?
Nincs a homlokára írva, hogy szűz. :D
Ilyen fiatalon tuti nem ezen agyalnék még, majd 10 év és pár ezernyi visszautasítás után ráérsz ezzel a kérdéssel foglalkozni.
hacsak a kérdező meg nem mondja! :D
Azért mennél prostihoz mert mások cikiznek? Hát mondd azt, hogy elmentél és kész! Senkinek semmi köze hozzá.
Én ugyan nő vagyok, de a párom nálad sokkal idősebb volt, mire elvesztette a szüzességét velem. Én nagyon boldog vagyok, hogy nem ment el prostihoz, vagy nem keresett egy részeg tinit valamelyik diszkóban, mert így egész más élmény volt az első.
Lehet,hogy az önbizalmadnak jót tesz, ha lefekszel valakivel (bár nem értem miért, hiszen ha fizetsz érte, az nem a te érdemed), de a nőknél ettől nem leszel jobb. Minden nő más és mást élvez, tehát elsőre akkor is lehetsz béna, ha már 100 másikkal csináltad. Ráadásul egy prosti nem fog megtanítani, hogy hogyan okozhatsz élvezetet, csak eljátsza akármit is csinálsz. Nagyon fiatal vagy még. Ennyi idősen egyáltalán nem ciki, ha szűz vagy még. Aki ezzel piszkál, az nem a barátod. Aki nem a barátod, azzal meg egyáltalán nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!