Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Időszerű lenne elmenni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Időszerű lenne elmenni egy prostihoz?

Figyelt kérdés
19 éves szűz fiuként kérdezem, hogy időszerű lenne elmenni egy prostihoz, ha tudom, hogy jó darabig nem lesz részem szexben anélkül, hogy fizetnék érte?

2018. júl. 23. 15:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó, a cikizést sem kell annyira véresen komolyan venni, baráti társaságokban megszokott dolog, de nem rosszindulatból (ha a te esetedben nem erről van szó, az más kérdés). Ha a haverok megtudják, hogy prostinál voltál, akkor tuti, hogy még évekig amiatt fogják szívni a véredet. :D

Egyébként se kösd mások orrára, hogy szűz vagy-e még vagy sem. Mi közük lenne hozzá?

2018. júl. 23. 16:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól lenne nagyobb "önbizalma", hogy már csinált ilyet. De attól a részétől se lenne. Míg nem tudja, hogy milyen a szex és milyen érzelem nélkül és fordítva addig ezt úgy sem értheti. Szerintem egy ember fia/lánya sem tudta még elképzelni, hogy milyen a szex. Csak megélés után tudja meg. Addig meg úgy se lehet olyat mondani a másiknak amiből megértené.

Amúgy nagyon szépen fogalmaztál mindenben

2018. júl. 23. 16:33
 13/15 anonim ***** válasza:
14%

Eddig akárhány vénszűzzel beszéltem, mindnek jót tett a prosti.

Szóval hajrá. Lelkileg, önbizalomra túl leszel rajta. Ez olyan mint a bárányhimlő. Minél később esel túl rajta, annál több kárt okoz.

2018. júl. 23. 16:56
 14/15 anonim ***** válasza:
16%

Simán, csak ne dicsekedj vele utána haveroknak, mert tovább pofázzák, az pedig a baráti körödhöz tartozó összes csaj elött lejárat.

Fizess egy órát, abban kétszer durranhatsz. Pl. beszamolok.com-on keress fiatal, jó értékelésekkel rendelkező csajt.

2018. júl. 23. 17:02
 15/15 anonim ***** válasza:
83%
Én nem voltam vén szűz mikor egyszer én is elmentem egyhez. Rendesen úgy éltem fiatalon mint bárki más, volt komoly kapcsolatom is, de utána sokáig nem foglalkoztam a lányokkal. Aztán elmentem egy ilyen lányhoz és nagyon nem tett jót. Nem a lánnyal volt baj, hanem velem egy olyan helyzetben. Így én nem szorgalmaznám ezt, főleg ilyen fiatalon.
2018. júl. 23. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!