Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban ennyire gyakori a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ennyire gyakori a nőket ért szexuális atrocitás? Sokszor nekem úgy tűnik, hogy teljesen ártalmatlan helyzeteket is félelemből iszonyatosan túlreagálnak. Tényleg ennyi idióta zaklató férfi van?

Figyelt kérdés

Nem célom senkit sem megbántani a kérdéssel, csak furi, hogy egy hirtelen reakciót vagy egy ártalmatlan közeledéstől sokan élből bepánikolnak. Nyilván férfiként nem tudom milyen ha valaki erőszak ér, lehet én is pont így reagálnék ha nő lennék.. nem tudom.

Szóval a kérdés lényegében az lenne, hogy tényleg minden szituban betalálnak benneteket és zaklatva vagytok?

2018. szept. 10. 15:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

8

Nem, én sem akarom hogy arról menjen a vita, hogy kinek szarabb, ezt a való életben is utálom. A férfiaknak is nehéz és a nőknek is nehéz, csak sokszor más dolgokban.

Kérdezted miben nehezebb a férfiaknak. Ezekre írok pár példát, az mellett, hogy elismerem hogy a nőknek meg másban nehezebb:

-a férfiak előbb halnak, mégis ők mennek később nyugdíjba (ez duplán rossz, duplán érthetetlen, hogy ilyen a rendszer)

-a férfiak végeznek több veszélyes munkát

-a hajléktalanok elsöprő többsége férfi

-az öngyilkosok elsöprő többsége férfi

-a férfinak átlagban nehezebb szexhez jutni

-egy férfinek esélye sincs váláskor megkapni a gyereket, akkor sem ha akarná, akkor sem ha ő az alkalmasabb

2018. szept. 11. 18:13
 12/20 anonim ***** válasza:
"szerintem nem csak rossz tapasztalatok miatt reagál sok nő így egy ártalmatlannak szánt közeledésre, hanem azért is mert kicsi koruk óta arra vannak nevelve hogy az idegen féfiakkal vigyázzanak" Amit a férfiak ártalmatlannak szánnak, azt egy nő simán megélheti megalázónak, fenyegetőnek. Ami egy férfinak semmi, az egy nőnek súlyos dolog lehet.
2018. dec. 5. 08:30
 13/20 anonim ***** válasza:
78%
És igen, én magam is sokszor átéltem zaklatást. Szóbelit is, fizikait is. A férfiak borzalmasak tudnak lenni. Abba belegondoltok, ti férfiak, hogy már az is fenyegető, ha egy zárt helyiségben elálljátok az ajtót, mert gyakorlatilag beszorítjátok a nőt? Ha valakit támadtak már meg igy, az bizony fél ilyenkor.... EGY nőismerősöm sincs akit ne ért volna atrocitás. Ami rettenetes, mert több mint száz emberről van szó...
2018. dec. 5. 08:34
 14/20 anonim ***** válasza:
18%
Az a tény, hogy a Magyarság vészesen fogy, arra enged következtetni, hogy talán a nők reakciójával nincs valami rendben. A helyzet azt mutatja, hogy nők negatív reakciója miatt a férfiak szaporodási ösztöne túlcsordul. Lehet beszélgetni arról, hogy milyen szörnyű dolog ha egy férfi a buszon a nőhöz nyomja a csunyáját, de ebbe bele döglünk. Kedves nők! Valamit változtassatok a hozzáállásotokon, mert pár tíz év múlva már nem lesz ki beszéljen erről.
2018. dec. 5. 19:05
 15/20 anonim ***** válasza:
Talán TI változtassatok, és akkor majd nem tartanak a nők tőletek.
2018. dec. 5. 19:17
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

"A helyzet azt mutatja, hogy nők negatív reakciója miatt a férfiak szaporodási ösztöne túlcsordul." Aha. szóval szegény, ártatlan férfiak a szemét nők áldozatai, azért erőszakosak. Mindjárt zokogok, úgy megsajnálom őket. Használják a markukat, vagy vegyenek guminőt, de NE erőszakolják magukat senkire.

"Lehet beszélgetni arról, hogy milyen szörnyű dolog ha egy férfi a buszon a nőhöz nyomja a csunyáját, de ebbe bele döglünk." Hagy ne tapsikoljak már hogy holmi ösztönre hivatkozva ku.rvának kezelnek. A minimum, amit elvárok, hogy tiszteletben tartsák az emberi méltóságomat, és ne félemlítsenek meg. Ezek azért KICSIT előbrevaló dolgok mint egy álló farok.

2018. dec. 5. 19:45
 17/20 anonim ***** válasza:
18%

"A minimum, amit elvárok, hogy tiszteletben tartsák az emberi méltóságomat"

Ez azért nem működik, mert itt most ezt mondaná a legtöbb nő, de ha megjelenik az életükben egy top kan, egy alfahím, akkor pedig az olyannak szinte gondolkodás nélkül teszik szét a lábukat az ösztöneik által vezérelve. Beszélhetnénk emberi méltóságról, ha a nők kétharmadának nem a férfiak legvonzóbb 10%-ára fájna a foga.

Az ösztönök a nőkben is működnek, nem csak a férfiakban, csak a nőkből másfajta rossz dolgokat hoznak elő.

2018. dec. 5. 20:01
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
Aha, aha, tehát megint ott tartunk hogy a nők ku.rvák, csak válogatós ku.rvák.
2018. dec. 5. 20:24
 19/20 anonim ***** válasza:
82%
" Beszélhetnénk emberi méltóságról, ha a nők kétharmadának nem a férfiak legvonzóbb 10%-ára fájna a foga" Vagyis a párválasztáson múlik hogy rongyként kezelsz-e csak mert te nem kellenél?
2018. dec. 5. 20:31
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha Valakif gyerekként ért már szexuális zaklatás az felnőttként autómatikusan negatívan reagálhat le egy sima közeledést is.

Mikor a férjemmel ismerkedtem, elötte nem volt kapcsolatom, mikor először megyimogatta egy randi után az autóba a combom, úgy gørcsbe rándult a gyomrom és befesgültem, hogy szegémy el is kapta a kezét. Nem tehettem róla.Ösztönösen így reagált a testem.

2020. szept. 16. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!