Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Téged ért már meleg támadás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged ért már meleg támadás atrocitás, lopás stb?

Figyelt kérdés
2018. aug. 12. 15:52
 1/10 A kérdező kommentje:

A bűnözés melegágya, fondorlatosabbak a bűnözők!

A liget vagy bármi veszélyes, Ismerősnél is volt nálam 2 szer , ligetbe is voltunk. És most lopott meg. Bár nem nagy értékkel, de megijesztett. Rendkívül erős ember, 2 commandóssal elbír. Mi történt? Eljött hozzám előre kapta amit adtam. Kért volna innivalót, de csak víz volt, Az nem ízlett neki. Elől hagytam talán szándékosan a másodlagos telom, 5 ezer ft os , nem a 180 ezres , hálisten. Ezt mondja"hány emelet hány szám?" es sms t vagy mittudom én mit írt. "van egy rendőr haverja, ő is feljönne" mondtam , nem! Azt mondta " kirúgja a rácsot vagy kiengedem" kiengedlek, barátok vagyunk, mondtam. Megpuszilt és elment a teloval a sim karival együtt, Még isteni szerencse nem a rendes telóm azt eldugtam. Bár ő mondta részegen a ligetbe" ha nálam van jönne a laptop is " A részeg és a gyerek mond igazat. Marad a liget ide többet senkit nem hozok, akit ismerek csak azt. Ez mindenkivel megtörténhet. Egyébként kötözni is akart. az mondta "van atlétája azt széttépi es azzal. Jo , hogy nem mentem bele. Távozáskor, "többet nem fogom hívni, meg infláció van nem?" De később bejelölt valaki akit tiltottam, bár kétlem , hogy tudna a facemat. De minden elképzelhető. Valami Rocco Morleo volt , de már meg is változtatta a nevét. A toltás a legbiztossabb ! Feltőtökarimat tiltottam . Ja ! Mondta egy illetőnek szétrúgta a fejét a 30 ezres nice cipőjévle.A cipőt sajnálja. Meg 16 rendőr jött ellene és megvédta magát. Mindenki vigyázzon magára!

2018. aug. 12. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Aha és mi a kérdés lényege?
2018. aug. 12. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokat nem értek belőle és azt sem, hogy mi a kérdés. Viszont azt nem hiszem hogy 16 rendőrrel elbírt. Ha mégis lenne ilyen, akkor meg már börtönben lenne, mert küldtek volna 50-et helyettük. Mondani mindent lehet! Ne higgy már el mindent!
2018. aug. 12. 16:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért választotta ezt a gonosz utat de szomorú
2018. aug. 12. 18:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Addig jár a kórsó a kútra még nyaka törik. Bízom benne így lesz.
2018. aug. 12. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Neharagudj, te fogyatekos vagy?
2018. aug. 12. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Mit ittál?

2. Kaphatok?

2018. aug. 14. 00:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Megtörtént, és másokat is meglop, de félelmetes egy ember, ha melléd üt is annyi
2018. aug. 14. 00:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy büdös szót nem értek a sztoriból amit leírtál
2018. aug. 14. 12:56
 10/10 A kérdező kommentje:
A nepligetbe taliztam először vele. Aki nem erti adjon szamot privin elmagyarazom. Sokkal hosszabb amut par sziban leirtam
2018. aug. 15. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!