Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuálisok miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuálisok miért nem védik meg magukat soha, ha támadják őket?

Figyelt kérdés
Rengetegszer lehet olvasni, hogy melegeket inzultáltak és vertek meg, különböző országokban. Az nyilvánvaló, hogy ha valaki egyedül van és 3-an 4-en rátámadnak akkor nem sok esélye van, de olyat is olvastam, hogy 4-en támadtak 4 melegre és a támadók még csak meg sem sérültek. Miért nem védik meg magukat a meleg fiatalok, miért nem támadnak vissza. Olyat bezzeg soha nem lehet olvasni, hogy meleg férfi megvert valakit aki beszólt neki. És a homoszexuálisok között nem csak vézna, törékeny emberek vannak, egyszerűen nem értem, hogy miért hagyják magukat mindig. Én is meleg vagyok, de ha valaki megtámadna biztos megpróbálnám védeni magam, nem hagynám, hogy üssön valaki.

2018. márc. 13. 00:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
mondani könnyü éles helyzetben egy képzetlen ember aki nem is gondolkodott még el ilyen szituációban az megmerevedik a sokktól és sokszor cselekvőképtelené válik. Amikor a filmekben történik valami baleset és mindenki csak néz vagy elfut egy embert kivéve az nem teljesen hazugság az emberek egy nagy része (nemtudok pontos % de saccra ugy 90% ha egy váratlan és ijesztő szituációba kerül életében először akkor nem sok logikus cselekvése lesz. Egyébként az agy a képzeleteiből is tud valamennyire tanulni szóval az tény ha valaki már sokszor gondolkodott rajta hogy mit tenne ha rátámadnak akkor jobban fog reagálni egy sima embertársánál és kevésbé rosszul egy olyantól aki meg kivan képezve pl önvédelemre vagy már átélt hasonlót.
2018. márc. 13. 00:55
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
elírtam a végén "de még mindig kevésbé jól mint aki..."
2018. márc. 13. 00:56
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Egyetértek az egyessel, + irtad, hogy olyat nem lehet olvasni, hogy egy meleg rátámadt valakire. Honnan tudod? Nincs mindenkire ráírva (Csak sokakra), hogy mi a szitu.
2018. márc. 13. 03:10
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Én sosem mennék bele verekedésre.

Szerintem futni hasznosabb.

Kerülök a sérülés veszélyét.

Rendszeresen sportolok,futni is szoktam,nem dohányzom.

Azzal mit érek el,ha eltöröm a csuklómat,mert valakinek odaverek,ami még nem garancia arra,hogy meg is futamodik?

2018. márc. 13. 03:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

4: Úristen, valaki nagyon arra hajt, hogy erősítse a melegekkel kapcsolatos sztereotípiákat :D

---

Én gázspray-t hordok magamnál. Télen egynél többet is, amikor sok ruha van rajtam. Egyszer már kipróbáltattam magamon barátokkal és fél órán át vak voltam tőle. Ha valaki megtámadna, több esélyem lenne, mint ököllel.

24/F, meleg

2018. márc. 13. 09:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

10-ből 10-et inzultálnak, abból 9 megvédi magát, 1 pedig alul marad sok ok miatt és ebből hír lesz

ergo

"A homoszexuálisok miért nem védik meg magukat SOHA SOHA SOHA"

2018. márc. 13. 13:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha "megvéded" magad te is megsérülhetsz.

Nem tudhatod mi van a támadónál,lehet nála kés is,beléd szúrhatja,stb.

Ha neked ez megéri,oké.

Nekem még egy hónapos gipsz sem éri meg,hogy eltörjön valamelyik testrészem egy barom kötekedő miatt.

Amúgy meg olyan törvény is van,hogy ha megtámadnak,csak azzal azonos mértékben védheted meg magad.

Még ha megvéded magad,akár rosszul is kijöhetsz a dologból,ha mondjuk felülkerekedsz az illetőn.

2018. márc. 13. 15:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a szó erejében hiszek. Még a legutolsó mocsok alakot sem lennék képes megütni. Pacifista vagyok. Túlságosan is. Ha azért megvernek, mert meleg vagyok, akkor így jártam. :-( Rút egy világ ez.
2018. márc. 13. 16:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetértek veled, kérdező. Sosem hagynám magam senkinek. Biztos megvan az a szituáció amikor összegörnyedve fekszel és véded a tested, (túlerő, sérülés) de amíg eszméletlenre nem ütnek, addig biztos, hogy nem várnám meg, amíg megunják. Nem vagyok sem sportos, sem egy verekedős fajta, de tudom, h az adrenalin milyen erőt tud adni, és van egy pár ötletem önvédelemre. (kulcs 2 ujj közé szorítva stb) Egyébként sok ilyen szituációt eltudtam kerülni, pusztán a hangommal. (hangos, határozott beszéd) Nem szabad kimutatni, h sebezhető vagy.
2018. márc. 13. 22:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért, mert sok meleg hamar megtanulja az áldozatszerepet; "természetesnek" vesszük, hogy a hétköznapi életben lebuzáznak minket, mivel a heteró világban még jópofának is számít a melegekre tett dehonesztáló megjegyzés. Kora gyerekkorunktól fogva arra kondicionálnak, hogy kussoljunk, hallgassunk, és tűrjük csendben a minket megalázó szóbeli megnyilvánulásokat. Ezek után nem csoda, ha a melegek eltűrik inkább a tettlegességet, mintsem hogy megvédenék magukat.

A pszichológiában bully-victimia nevű jelenség speciális fajtája a melegek verbális is tettleges zaklatása, bántalmazása. Sajnos a melegek többsége megmaradt a victim (áldozat) szerepében.

2018. márc. 14. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!