Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A pasimnak van egy fétise ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimnak van egy fétise ami ártalmatlan, viszont a szűkebb baráti köröm rájött és azóta ezzel piszkál, sőt pedofilnak titulálták, ami NEM igaz. Köze nincs a gyerekekhez, nem is szereti őket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Infantilizmusa meg pelenka fétise van, amiben én nem veszek részt. Megbeszéltük már az elején, hogy engem nem zavar, de én nem tudok ehhez asszisztálni. Egy képmegosztó oldalon találtak róla képeket. Sajnos nem volt nehéz ráakadni. Azóta folyton engem piszkálnak őt pedig pedofilnak nevezik.
2018. jún. 26. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Magyarázd el nekik, hogy pontosan mit takar ez a fétis, mert a pedofíliánàl egy fokkal azért jobb.

Mást nem tudsz tenni, sosem fognak úgyanúgy nézni rád/rátok, miután látták a pátod pelenkában. Lehetett volna óvatosabb.

2018. jún. 26. 19:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs ilyen, de gáz ilyenek alapján megítélni valakit.

Magyarázd el nekik egyszerűen hogy mi ez, aztán ha nem értenek belőle, akkor mondd meg, hogy nincs szükséged ilyen “barátokra”.

Mert az nagyon nincs rendben, hogy ezzel zaklatnak, én azért arra is rákérdeznék, hogy aki ráakadt, az éppen mit is keresett?

2018. jún. 26. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!