Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 18 éves bulizós gimis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 éves bulizós gimis lány szerintetek lehet szűz?

Figyelt kérdés
Idei tanévben fog érettségizni, nagy a barátiköre és minden hétvégén bulizik. Visszafogottnak tűnik, szerintetek szűz?

2018. szept. 10. 12:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
12-es, nem érdekelhet, hogy kúrták-e már meg?😂 Csak szimpla kíváncsiság. Vagy netán magadra ismertél?
2018. szept. 10. 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Irigykedsz,hogy neked nem jut nő mi??
2018. szept. 10. 18:02
 13/17 anonim ***** válasza:
43%

Előző:

Miért ne jutna neki nő? Miféle ostoba érv ez itt a GYIK-en.

Manapság már bizonyos vallásos lányokat is dugnak, akkor szerinted egy bulizós, "olyan társaságban" lévő csaj esetében még nem lett felbontva a konzerv? Nagyon naiv vagy. Rettentően naiv, és buta!

Idén nyáron volt szerencsém megismerni egy pár csajt, szóval tudom, mi az átlag statisztika!

2018. szept. 10. 18:06
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
14 évesen már ittam,cigiztem,de csak 19 évesen vesztettem el a szüzességemet.Nem értem mi köze a bulizásnak,ivásnak a szüzességhez,biztos hülye vagyok...
2018. szept. 10. 18:33
 15/17 anonim ***** válasza:
67%

Én is piáltam és cigiztem már 15 évesen, sőt gyógyszerfüggő is voltam (fájdalomcsillapító és nyugtató) mégis szűz vagyok még mindig.

Ez nem függ össze

Attól mert szeretek betintázni még az igazit várom.

20/L

2018. szept. 10. 21:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz betintázni és az igazit várod, akkor abszint sör combo. Na az az igazi:D
2018. szept. 11. 08:18
 17/17 KJUsul ***** válasza:
100%

"Attól mert szeretek betintázni még az igazit várom."

:D:D:D:D

Na ettől kifeküdtem.

50 éves vagyok és szűz, még rendes barátnőm se volt soha, de amikor ilyent olvasok, arra gondolok, hogy talán jobb is.....

Egy ilyen nő mellett pokol a férfi élete. Nem beszélve a szerencsétlen gyerekről... nem ártana már az országban egy jó kis sterilizáló program idióta kangörcsös hímr.gy.knak és k.rv.knak.

2018. szept. 20. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!