Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek másfél év után várjak még vagy hagyjam?
Szánalmas, egyből ,,hagyd"...
7 hónapot voltam együtt az exemmel, 3-szor szakítottunk, most ott tartunk, hogy lassan 1,5 éve beszélünk még mindig, és néha találkozunk, petting is van/volt, de még mindig nem dugtunk.
Most akkor mi van? Összedől a világ?
Szia!
Te a fiú vagy? A barátnőd meg szűz? Mert lehet fél a fájdalomtól. Bar másfél ev után már eléggé felkészülhetet volna.
Ha pedig nem az, akkor nekem sincs mas ötletem, mint kellemetlen emlék. Lehet nem "meri" bevallani mi történt vele?!
Két eset van. Ha még arra sem méltat, hogy nyíltan beszéljen az érzéseiről. Az azt mutatja, hogy nem törődik te érzéseiddel. Ami elég súlyos, mert igazából nem szeret.
Vagy az is lehet már kiégett, nem kívánja a szexet. És rosszul esik neki, ha felhozod a témát. Vagyis nem érzi át a helyzetedet. Ebben az esetben szerethet téged, de el kell fogadnod, hogy nem igen lesz változás.
Vagy elfogadod, hogy ilyen. Keresel egy szeretőt. Vagy ha úgy érzed így nem tudod elfogadni, akkor hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!