Újszülött fejénél lévő, vagy a másfél éves gyerkőc lábánál/derekánál lévő ablakot hagyjam majd nyitva napközben, éjjel?
Én semmiképp sem az újszülött fejére nyitnék ablakot. A 1.5 éves gyerkőcnek semmi baja nem lesz, ha a lábára esetleg jön a hideg. De az újszülöttnek igen, ha a fejére jön.
Én biztosan a nagyobbik lábánál nyitnám az ablakot.
én is hasonlóan vélem,de gondoltam megkérdem,kinek mi a véleménye.
hozzá kell tennem,hogy a nagy nem használ se takarót se hálózsákot.viszont van egy ujjatlan body + pizsi és zokni rajta.tehát elvileg nem "fagyhat meg".Meg úgyis mutatja a bébiőr folyamatosan mennyi fok van bent,és ha lemegy 22 alá,be szoktam csukni az ablakot.
És a kicsit még annyira lehet variálni,hogy nem a feje lesz közvetlen az ablak alatt,hanem mondjuk a lába.Bár 170 hosszú a kiságy,úgyhogy abban tuti nem fog végig érni :-)
köszi az eddigi válaszoat
én is hasonlóan vélem,de gondoltam megkérdem,kinek mi a véleménye.
hozzá kell tennem,hogy a nagy nem használ se takarót se hálózsákot.viszont van egy ujjatlan body + pizsi és zokni rajta.tehát elvileg nem "fagyhat meg".Meg úgyis mutatja a bébiőr folyamatosan mennyi fok van bent,és ha lemegy 22 alá,be szoktam csukni az ablakot.
És a kicsit még annyira lehet variálni,hogy nem a feje lesz közvetlen az ablak alatt,hanem mondjuk a lába.Bár 170 hosszú a kiságy,úgyhogy abban tuti nem fog végig érni :-)
köszi az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!