Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek másfél év után várjak még vagy hagyjam?
ha szeretnéd, nem kérdeznél ilyet. Te dugni akarsz, keress erre egy megfelelő alanyt. Őt pedig hagyd békén!
A szeretkezésnek a házasságban a helye.
Elég kitartó voltál eddig.
Próbáld ki puhatolni h esetleg az előtte lévő pasi vette el a kedvét, vagy túlzottan erőltette a dolgot stb...
Ha ezek után sem szeretné akkor ink hagyd.
Másfél év?
Tudod hány jó dugásról maradtál le ?
Hagyd a francba. Még egy utolsó kérdést sem ér meg a dolog. Ha rá is szánná magát a szexre egy görcs lenne a csaj.
Semmit nem élveznél az egészből csak 10 perc rossz dugás mellé kapnál több óra lelkizést.
Másfél év??! Ezt nőként mondom, hogy az istenbe lehet addig kibírni?? Ráadásul nem is 13-14 évesek vagytok, hogy azt lehetne mondani, hogy korai. Én is nagykorúként vesztettem el már a szüzességem, de 2,5 hónap után megtörtént. Nem kellene ezt ennyire túlmisztifikálnia.
Azoknak meg, akik azzal vádolják a kérdezőt, hogy "nem is szereti", meg "csak dugni akar"... másfél évet szerintetek ki várt volna, ha nem szerelmes és csak a szexre megy?!
Szerintem próbálj meg vele beszélni, kérdezd meg, hogy mitől fél ennyire. Ha meg továbbra is hárít, nem válaszol, akkor beszélj a magad oldaláról. Sokat vártál rá, megértő voltál, de ennyi idősen, és másfél év után alapnak kellene lennie egx kapcsolatban a szexnek.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!