Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek egy pasi mikor néz ki "szexisen"? Milyen öltözékben?
Figyelt kérdés
A fiúk általában akkor mondják a lányokra, hogy szexi megjelenésű, ha olyan ruhában van, ami kihangsúlyozza az előnyös részeket. Lányok ti mit gondoltok, egy pasi nektek milyen ruhában szexis?2018. szept. 8. 16:15
1/8 anonim válasza:
Maximum szexi lehet valaki és nekem a ruha annyira nem számít ha igényes de a túl bő " a még csóró Eminem vagyok" stílustól kiráz a hideg
3/8 anonim válasza:
En pl alsogatyaban imadom nezni a parom. De ruha nelkul a legjobb.
4/8 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik a pasi amikor csak egy formás boxeralsó van rajta, esetleg azt le is vehetem róla. :)
5/8 anonim válasza:
Szeretem, ha ing van rajta. De azt még jobban, amikor leveszi magáról és már nadrág sincs...
6/8 anonim válasza:
Értelmes, nesze semmi fogd meg jól hozzászólások...
7/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexik a pasik oltonyben. De nekem szemelyesen az egyenruhasok is nagyon bejonnek. Mar persze aki jol nez ki:D Az egyenruha se kepes csodakraxd De engem nagyon vonz es izgat. Es az oltony is nagyon szexis tud lenni egy pasin.
8/8 anonim válasza:
Személyszerint, én IMÁDOM a férfiakon az elegáns ruházatot! Ing, öltöny, nyakkendő...Nyilvàn ehhez kell egy vonzó arc ès test is, de aaahhh. Annyira sugallja nekem a domináns, erősebbik fél jellemèt, hogy teljes betudok tőle indulni. ☺️ Így tovább, Uraim! 😋
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!