Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért nem tud sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem tud sok pasi kielégíteni? Sok lenne az amit kérek tőlük? 24/N

Figyelt kérdés
2018. szept. 7. 11:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Azt azért nem ártana tudni, hogy mit kérsz tőlük 😀(??)
2018. szept. 7. 11:40
 2/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom mit kérsz tőlük.
2018. szept. 7. 11:40
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
A jóIsten tudja, hogy mit kérsz. 20cm hosszú, 5 centi átmérőjű DUPLACSÖVEST mondjuk nem mindenki tud megadni, és arról nem a szándéka, műveltsége, vagy odaadásának hiánya az oka. Szóval ezt a kérdést így ilyen formában kár is volt feltenni ;-)
2018. szept. 7. 11:42
 4/21 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom nyalatni akarja magát órákig...
2018. szept. 7. 11:43
 5/21 anonim ***** válasza:
32%
Hat ja a pasik faszok és utalnak nyalni.....
2018. szept. 7. 11:46
 6/21 anonim ***** válasza:
48%
A legtöbb pasi önző és nem foglalkozik a nővel ha ő elélvezett, de szerencsére vannak kivételek.
2018. szept. 7. 11:48
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

Én pl szeretek nyalni, eddig mégis csak 1, azaz egy nő volt, aki igényt is tartott rá. A legtöbbjük nem szerette. Cumizni viszont szerettek. Érdekes, mert mindig én mondtam, hogy pedig nagyon is szívesen viszonoznám... de nem. Pedig állítólag nagyon jól csinálom. Ez van.

Más kérdés persze, hogy ha a lópöts is harangozik benned, akkor nem a pasikkal van a gond.

2018. szept. 7. 11:48
 8/21 anonim ***** válasza:
71%
Nem írtad le mit kérsz
2018. szept. 7. 11:49
 9/21 anonim ***** válasza:
Miért útálnának nyalni?! Én jobban szeretem, mint mikor engem oráloznak.
2018. szept. 7. 11:49
 10/21 A kérdező kommentje:

Igen, bocsi nem írtam le a lényeget.

Szóval gyengédséget, símogatást, hosszantartó orálr és lassú érzéki szexet amit nem kapkodnak el hanem megadják a módját.

Nem szeretem ha csak ösztönszerűen lezavarnak egy gyors menetet.

2018. szept. 7. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!