Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem csalódás, ha a pasi igénytelen öltözékben állít be a randira?
Figyelt kérdés
Interneten ismertük meg egymást. Első randi. Megbeszéltük, mikor és hol találkozunk. Szépen kicsíptem magam. Ruhaválogatás, hogy csinos legyek, smink, parfüm stb. Erre a pasi meg beállít olyan pólóban, ami lyukas. Látszik, hogy hiányosan borotválkozott, néhol megmaradt egy-egy hosszabb szál. Izzadtságszag. Amikor mosolygott, akkor meg látszott a fogain hogy sárgák és lepedékek vannak rajta... És még előadta magát, hogy milyen kevés barátnője volt, nehéz aranyos és kedves lányt találni. Mindegyiket csak a pénz érdekli stb...2017. ápr. 8. 15:00
1/8 anonim válasza:
Az ilyen embereket hagyni kell a francba. Remélem, nem lesz vele második randid.
2/8 Krukutyán Levente válasza:
Találkoztál egy tipikus gyk -sal akkor. Csak a nőkbe van a hiba, magukba nincs.
3/8 anonim válasza:
Azt hittem, olyasmit fogsz leírni, hogy mondjuk melegítőben jelent meg a randin. De ez az igénytelenség már visszataszító, és természetesen minden normális embert zavarna. Itt nem csak az öltözékkel volt probléma. :(
5/8 anonim válasza:
Én is így jártam legutóbbi randi partneremmel.Nem is lett Folytatás.Én megtiszteltem azzal, hogy letusoltam, tisztán, ápoltan jelentem meg, de viszonzásul nem kaptam vissza.Nála a ruha még nem is volt baj, de a szaga borzalmas volt.És ezen az oldalon ismertem meg.
6/8 anonim válasza:
Első benyomás a legfontosabb. Aki nem tesz meg mindent, hogy ez jól sikerüljön, az nem gondolja komolyan, hogy lehet itt valami...
7/8 anonim válasza:
bezzeg nekem 1 nő se akarja kicsípni magát.. ejnye lányok! mindig a rossz pasikat válasszátok ki :D
8/8 anonim válasza:
Nekem is csalódás lenne, de szerencsére még nem futottam bele ilyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!