Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elvenni egy 35 éves nő szüzességét?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, még ha szűz is, ahogy idősödik a nő, tágul a hüvelye és vékonyodik a szűzhártya is, már ha megvan.2018. szept. 4. 21:35
1/16 anonim válasza:
Én meg azt hallottam, hogy egyre retardáltabb emberek regisztrálnak a GYK-ra.
4/16 anonim válasza:
Le kell vele feküdni! Becserkészni a lompost! (dióhéjban)
5/16 anonim válasza:
Amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted! Csak nem érdemes.
6/16 anonim válasza:
Úgy mint a többi nőét.. Szexel.
7/16 anonim válasza:
Az bajos lesz, 27-29 éves korban gyakorlatilag beheged a szűzhártya. Annyira megvastagszik, hogy kétrétegű bőrlebernyeg nő rajta. Olyan mint a dobbőr, vagy a régi MÁV szerelvények ülésbőre.
Csak egy kis lyuk marad...
Azon kell próbálkoznod, de necces lesz.
8/16 anonim válasza:
Verd be neki keményen, hadd szakadjon szét.
9/16 anonim válasza:
Óvatosan, figyelmesen. A 30-as szüzek sokkal görcsösebbek, merevebbek, mint a fiatalok. Ha nekem lenne hozzá szerencsém, biztosan nagyon vigyáznék rá ^_^
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!