Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félek elvenni a csajom szűzess...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek elvenni a csajom szűzességét. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok és 22 centis a farkam és vastag. Nem kamuzok egyáltalán. Nos a barátnőm 21 éves és szűz. Már egy ideje együtt vagyunk. Aludtunk is együtt de egyszerűen félek. Félek h túl nagy lesz neki és fájdalmat okozok neki. Nem voltam még sok csajjal így nem vagyok valami tapasztalt. Nagyon szeretem őt és nagyon szeretném h tökéletes legyen neki az első aktusa.

2018. aug. 15. 02:17
1 2 3
 1/21 MagnumOpusOfAnger ***** válasza:
85%

Lassan, figyelmesen, rengeteg előjátékkal, ha kell kis síkosítóval. Kommunikáció közben nyilván fontos, előtte is beszéljetek róla mi az amire a felek vágynak stb és jó lesz az! Ne félj, ha vigyázol rá jó lesz, elsőre tuti átél majd valamennyi fájdalmat, de ezt odafigyeléssel minimalizálhatjátok. Have fun!

27/F

2018. aug. 15. 02:21
 2/21 anonim válasza:
7%
Ha szeret megszokja
2018. aug. 15. 04:04
 3/21 anonim ***** válasza:
5%
Én ezen tudok segíteni.
2018. aug. 15. 06:36
 4/21 anonim ***** válasza:
6%
Majd én beavatom. Küld el hozzám. Van tapasztalatom szűz lányokkal.
2018. aug. 15. 06:39
 5/21 anonim ***** válasza:
6%
Nekem kicsit kisebb. Ha gondolod segítek.
2018. aug. 15. 07:02
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
Az első pár alkalommal csak petting legyen. Nyalás, ujjazás, stb. Ha már 3 ujjad befér, és nem fáj neki, akkor lehet próbálkozni (természetesen gumival).
2018. aug. 15. 08:25
 7/21 mantis religiosa ***** válasza:
19%
Minek növesztettél ekkorát? :-)
2018. aug. 15. 08:26
 8/21 anonim ***** válasza:
65%

Eleve nem kellemes elveszíteni

Ekkorával meg pláne

2018. aug. 15. 08:34
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
Bízd rám
2018. aug. 15. 09:04
 10/21 anonim ***** válasza:
93%
Szex előtt alaposan izgasd fel, lehetőség szerint legyen ujjazás is, utána meg nagyon finoman, lassan, gyengéden próbáld meg berakni... Semmiképpen se erőltesd túlságosan, ha már egy kicsit bemegy, vagy félig már az is jó elsőre. + síkosító (?)
2018. aug. 15. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!