Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek elvenni a csajom szűzességét. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok és 22 centis a farkam és vastag. Nem kamuzok egyáltalán. Nos a barátnőm 21 éves és szűz. Már egy ideje együtt vagyunk. Aludtunk is együtt de egyszerűen félek. Félek h túl nagy lesz neki és fájdalmat okozok neki. Nem voltam még sok csajjal így nem vagyok valami tapasztalt. Nagyon szeretem őt és nagyon szeretném h tökéletes legyen neki az első aktusa.2018. aug. 15. 02:17
11/21 anonim válasza:
Sírj a gyakorin akkor kisebb lesz.
12/21 anonim válasza:
Ne gorcsoljetek ra. Csinaljatok, ami jol esik. Fokozatosan, figyelve egymasra, nem sietve... az en elso baratomnak sem volt eppen kis merete, tobbedszerre jutottunk el a behatolasig. Ami elsore egy picit fajt is. Mikor bement a makkja vartunk egy picit, majd mikor mar szunni kezdett a feszites, akkor szep fokozatosan csuszott beljebb. Mi nem hasznaltunk sikositot. Rettenetesen fel voltam izgulva, elotte mar sokszor ujjazott plusz nyalt is, nem volt gond. Sztem meg igyis hogy lassan csinaltuk, neha megalltunk kozben, igyis max 1 perc lehetett vagy 2 amig kellemetlen volt.
13/21 A kérdező kommentje:
Persze gondoljátok azért tartogatta eddig a szűzességét h egy tök idegen pali vegye el neki később mialatt van barátja. Ezt ti se gondoljátok komolyan.
Akik értelmes választ adnak azoknak köszönöm. Akkor egyenlőre pettingelést probáljuk csak.
2018. aug. 15. 12:24
14/21 anonim válasza:
12-esnél a "bölcsek köve" a témában.
Az, hogy nincs nagy tapasztalatod, semennyit sem számít, nem a rutin teszi a jó szeretőt. Emiatt ne izgulj.
15/21 anonim válasza:
Az én barátomnak is nagy és vastag, de nagyon figyelt rám, így nem is fájt, inkább csak feszítő érzésnek mondanám. Az előző hozzászólóktól már kaptál hasznos tanácsokat, így nem írom le ugyanazt megegyszer, de ezeket kövesd.
16/21 anonim válasza:
Akár kicsi, akár nagy, az első mindig fáj.
17/21 anonim válasza:
Ne aggódj, lehet esélytelen a siker. Mert lehet a csaj fri+gid már, vagy nem ismeri a testét. Ellenben hatalmas elvárásai vannak, hogy tégy csodát. Ami nem sikerülhet, és sértődésében otthagy, mert téged gondol balfa+sznak.
18/21 anonim válasza:
Az élet nagy problémái :D
- Túl nagy a f..szom
- Van egy szűz barátnőm
- Aki szeret
Barátom, ne legyen nagyobb gondod az életben :d
19/21 anonim válasza:
Jókat írtak az előttem lévők. Én még annyit tennék hozzá, hogy esetleg kérdezd meg a barátnődet, szeretné-e lovaglóban. Akkor ő tudná szabályozni a behatolást, lehet, hogy ő is meg te is nyugodtabb lennél akkor, de tudom, nem minden szűz csajszi vevő a lovaglóra az első alkalomnál, én sem úgy vesztettem el.
20/21 A kérdező kommentje:
Megtörtént azóta már. Nagyon kicsit fájt neki de élvezte. Nem megjátszotta. Lovagló még fájt neki és úgy nem élvezte. Misszonárusban csináltuk szinte végig de egész ügyes volt csak nagyon félénk. :)
2018. aug. 19. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!