Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy belenéztetek a tükörbe és azt mondtátok "Bakker ha meleg lennék tuti lekapnám magam"?
Figyelt kérdés
Ha volt akkor mondjátok már el, hogy milyen érzés volt :D2018. szept. 2. 22:57
2/9 anonim válasza:
Nem mert ezek meleg gondolatok.
3/9 anonim válasza:
Engem már igazi melegek is lekaptak volna ha hagytam volna annyira jól nézek ki. Vagy lehet hogy a szopófantom volt az.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 Én is :D... éljenek a rondák
2018. szept. 3. 00:01
7/9 anonim válasza:
Én meleg vagyok, de soha nem volt ilyen érzésem. :(
#még1ronda
8/9 anonim válasza:
Nem, mert akárhányszor belenézek a tukorbe, azt mondom, hogy az a hulye gorbe orrom ne lenne. AKkor még lehet jol is néznék ki :D
9/9 anonim válasza:
Meleg szempontból még sosem gondoltam át, de az a helyzet lehet, hogy "na de jól nézek ki", az meg mindennap megvan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!