Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy sokkal idősebb meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy sokkal idősebb meleg ember molesztál, zaklat a munkahyen, heteró vagyok, mit csináljak? Félek hogy megerószakol ha szolok valakinek,19f

Figyelt kérdés
2018. júl. 18. 11:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%

Húha....

Ennyire unatkozol?

2018. júl. 18. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
jajj kemény hagyd ott a helyett szerintem
2018. júl. 18. 11:56
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Tuti troll kérdés.

Alapból tényleg működik a "meleg radar". Nálam egyszer történt olyan, hogy nem működött az egyik csávó részéről. Elkezdte simogatni az arcom, én meg rászóltam, hogy fejezze be. Még egyszer elkezdte, akkor már úgy voltam, hogy átléptük azt a határt, hogy politikailag érzékeny vagyok és ha még egyszer hozzám ér, akkor tényleg leütöm. Ez nem homofóbia, hanem zaklatás. Aztán éppen szóltak nekem oldalról és elfordultam. A csávó még hátam mögül valamit próbálkozott, de akkor már tényleg ökölbe szorult a kezem. Mire visszafordultam a kámforrá vált. Tényleg, kb. elteleportált, úgy elhúzta a csíkot.

2018. júl. 18. 12:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Viselj páncélgatyát. Azt hátha nem bírja átdöfni és bizonságban érezheted a kis seggecskédet.
2018. júl. 18. 12:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nos, az valóban kérdéses, hogy igaz-e az amit ki írtál, de ha mégis igaz lenne, ami szintén nem kizárt, akkor érdemes lenne először vele majd a főnökség, az az a vezetőség tagjainak, a munkáltatónak jelezni a problémádat, bár azt hogy molesztál, ki kellett volna fejtened bővebben, ugyanis akár feljelentést is tehetsz ezügyben, ha kezd veszélyes mértékűvé fokozódni !
2018. júl. 18. 12:16
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
rendőrségen jelents fel
2018. júl. 18. 12:29
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Szólsz ismerősöknek kemény arcoknak akik koppintanak a bóbitájára , veszel paprikasprayt ha ugat stb lefújod .
2018. júl. 18. 12:36
 8/13 anonim ***** válasza:
26%
Munkaidő után meg pucsítasz valamelyik nagyfarkú haverodnak és fülig ér a szád a boldogságtól.
2018. júl. 18. 12:40
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
Cicafiú, ne kéresd magad. Csukd be a szemed és hagyd hogy megtörténjen.....
2018. júl. 18. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:
20%

19 évesen nem tudod magad megvédeni egy ilyentől? :D

Ha erőszakoskodik, tökön rúgod, vagy fejbe.

Ha meg kirúgàssal fenyeget, hàt istenem, annyi màs helyen lehet dolgozni...

2018. júl. 18. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!