Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sokkal idősebb meleg ember molesztál, zaklat a munkahyen, heteró vagyok, mit csináljak? Félek hogy megerószakol ha szolok valakinek,19f
Tuti troll kérdés.
Alapból tényleg működik a "meleg radar". Nálam egyszer történt olyan, hogy nem működött az egyik csávó részéről. Elkezdte simogatni az arcom, én meg rászóltam, hogy fejezze be. Még egyszer elkezdte, akkor már úgy voltam, hogy átléptük azt a határt, hogy politikailag érzékeny vagyok és ha még egyszer hozzám ér, akkor tényleg leütöm. Ez nem homofóbia, hanem zaklatás. Aztán éppen szóltak nekem oldalról és elfordultam. A csávó még hátam mögül valamit próbálkozott, de akkor már tényleg ökölbe szorult a kezem. Mire visszafordultam a kámforrá vált. Tényleg, kb. elteleportált, úgy elhúzta a csíkot.
19 évesen nem tudod magad megvédeni egy ilyentől? :D
Ha erőszakoskodik, tökön rúgod, vagy fejbe.
Ha meg kirúgàssal fenyeget, hàt istenem, annyi màs helyen lehet dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!