Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő csak azért vonzodik meleg pasikhoz?
Azért vonzódnak hozzájuk, mert elérhetetlenebbek.
Izmosnak meg sehol nem izmosabbak. A melegek inkább fitnesselnek és sok esetben alapból femininebb a testalkatuk. Innentől kezdve valamivel több az olyan hetero, aki alapvetően izmosabb. Akik meg tesznek is érte, azok közül meg ott van, hogy a heterok között több aki keményen gyúr. Szerintem szerhasználat is inkább rájuk jellemző, így több a tényleg izmos. A melegeknek fontosabb nem csak a látvány, hanem maga az egészség. Szóval ők inkább csak szálkásabbak és fitek és nem kifejezetten izmosak. De mint mondtam zömében.
Mert a ratyik között nincs dagadt szőrös képű :DDD
Ez is szép megállapítás, hogy a hetero férfiak dagadtak és ápolatlanok. Az öregemberek talán, de egy igényes heteró pali van olyan ápolt mint egy ratyi, csak nem tépeti ki a szemöldökét és a testszőrzetét, hanem karbantartja.
1.) Nem vonzódnak.
2.) A második része még nagyobb baromság a kérdésednek, mint az a felvetés, amire az 1.-es számú válaszommal reagáltam.
-Ilyet se hallottam. Sosem vonzodtam a melegekhez.
Párom babaarcú, puha enyhén borostás az arca (ha szőrős sem érdekel) kellemes jó illata van. ahol kell szőrtelenit(kivéve kéz,láb ezeken kivül mindnehol) mégsem érzem h a párom ezek miatt meleg lenne. ÉRdekes egy felfogásod van
A melegek férfiak is emberi lények. Miért ne lehetne hozzájuk vonzódni?
Én személy szerint azért preferálom jobban őket,mert sok esetben (a tapasztalataim alapján) sokkal toleránsabbak,empatikusabbak azok felé,akiket kedvelnek. Több társaságból is ismerek ilyeneket,sőt még meleg rokonom is van. Lehengerlő személyiségek. De nem a külső a hangsúly. Akiket ismerek kb negyede az a fajta akiről te beszélsz. Aki nagyon ad magára. Őket pont ugyan úgy kedvelem,mint a "szőrős,durva fajtájúakat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!