Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek az cuki ha egy férfi meleg és nem vonzodik nőkhöz?
Miért lenne cuki? Akkor sem fog a srác a nőre mászni! Cuki lehet bárki,de a meleg sem azért mert nem vonzódik a nőkhöz.
A kérdésed meg tök hülyén van megfogalmazva.
Meleg és nem vonzódik a nőkhöz...nem ugyanaz bakker?
Nekem is izgatóak, és imponál, hogy nem folyik el 2 liter nyáluk és nem gúvad ki a szemük ha elmegy melletük egy alulöltözött nő. Amúgy akiket ismerek azok igen, cukik is, kedvesek,jóképűek.
23/N
A heteró nők is "undorodnak szexuálisan a nőktől" ( ami igazából abból áll hogy nem vonzódnak hozzájuk és így vannak a meleg férfiak is) mégsem állunk neki gyűlölni a többi nőt. Van egy barátnőm aki tényleg nagyon aranyos, pedig nem vonzódik a nőkhöz,mégis ezt gondolom róla. A 11 éves húgom sem a nőkhöz vonzódik,mivel fiú nevek vannak szívecskékkel a füzetébe rajzolva,mégis cuki szerintem is, meg kb.mindenki szerint. Anyukám sem vonzódik a nőkhöz,és én sem, mégis kedvesnek találjuk és szeretjük egymást,és ő ugye fel is nevelt,pedig "undorodm szexuálisan a nőktől"(csak nem vonzódom).
Szóval amint látod a "női logikának" nagyon is van értelme és tényleg logikus,szemben a te logikáddal,hogy aki nem vonzódik valakihez az már undorodik tőle és utálja,és ezt a személyt szidni kell a gyakorin.
Akkor a te logikád,az, hogy te szereted apukádat vagy a kisöcsédet,pedig "undorodnak szexuálisan a férfiaktól"??
Szánalmasan primitív az emocionális életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!