Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért görcsölök rá az orgazmusra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért görcsölök rá az orgazmusra?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon szeret, és mindig mondja, hogy lazuljak el, és csak élvezzem, amit csinál (nyelv, ujj).

Nagyon élvezem is, amit csinál, mégis van, hogy görcsölök, hogy most már sokat dolgozott rajtam, ideje lenne elmenjek, meg mi van, ha ő azt hiszi, hogy azért nem mentem még el, mert ő valamit rosszul csinál stb

Ő próbál nyugtatni, hogy nincsen semmi baj, én mégis rágörcsölök sokszor. Mit tegyek ellene?

2018. szept. 2. 13:54
 1/3 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

Ne agyalj ezen. Egyszerűen csak élvezd. Ennyit kell tenned.

Nincs mágikus megoldás. A fejedben kell rendet raknod.

2018. szept. 2. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
67%
Ne agyalj annyit, tényleg nem kell így ráfeszülni. A barátod miatt nem kell aggódni, a leírás alapján ő élvezi a veled való együttlétet. Szex előtt hajts fel egy pohárkával, az lehet lazít rajtad.
2018. szept. 2. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak éppen hiába mantrázzátok, hogy lazuljon el, ha az aktuális pasi ezt nem képes elérni nála. Ez nem feltétlenül az ő hibája, lehet, hogy csak simán nem illenek össze, vagy a feromonok zavarnak be tudat alatt.
2018. szept. 3. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!